2016. február 25., csütörtök

MÉGIS LESZ LIP$HA!

Wayne Coyne, a The Flaming Lips frontembere erősítette meg a hírt, miszerint mégis lesz Lip$ha. Kesha és Wayne már 2012-ben elkezdtek dolgozni közös albumukon, amit Dr. Luke miatt nem adhattak ki. Az énekesnő szerint, - de Wayne szerint is - hatalmas sikereket érhettek volna el ezzel a közös albummal. Amikor megjelent volna a korong, Dr. Luke nem engedélyezte a nyilvánosságra hozását, mondván, hogy Kesha felszínre tört volna, de a producer épp az ellenkezőjét akarta elérni.  Az album címét Kesha és az ajkai ihlették, akkor még $ jel volt a nevében, ezért keverték össze a nevét az ajkaival, így jött a "Lip$ha" (Ajkak - Lipstcik és Ke$ha). Pár órával ezelőtt Wayne Instagram profiljára töltött fel egy képet, amivel megerősítette a hírt, és mégis lesz Lip$ha: 

"Igen... Meglátom, ha Kesha beleegyezik, hogy kiszivárogtassuk a Lip$hát... Basszus.. Legalább EGY számot.. Nem szeretném még nagyobb bajba keverni emiatt., Köszönöm ezt a vagány képet Heidi Rossnak. Nagyon vicces volt, amikor a "You're The Reason Our Kids Are Ugly" című számunkat csináltuk Keshával és Bennel. Ben ötlete volt és tényleg nagyon jó részt csinált ezzel a koncertjén!!" - @waynecoyne5 
Tehát ha Kesha beleegyezik, hogy Wayne kiszivárogtassa - sajnos nem hivatalos úton - a közös albumukat, a Lip$hát, akkor hamarosan új dalokkal gyarapodnak a Kesha rajongók. Sajnos az énekesnő egy olyan helyzetben van, hogy hivatalosan nem dolgozhat új számokon és nem is publikálhatja az elkészült számait, albumát. Nem tudni mekkora gondot okozna, ha megjelenne az album, - ha egyáltalán gond keletkezne belőle. Zedd is felajánlotta, hogy szívesen együtt dolgozna Keshával, producere lenne és segítene neki új dalokat készíteni, publikálni. Örülnénk, ha nem adódna gond és Wayne nyilvánosságra hozná az albumot. Amíg ez a tehetetlenség tart hallgassatok bele pár részletbe, amik a Lip$ha albumról szivárogtak ki - Wayne által. 

Íme a "2012" című számuk: 

A "You Control My Heart" lenne az egyik legszebb dal az albumról, aminek szintén köze van Dr. Lukeról: 

A "Sex Toys" című szám, ami az egy éjszakás kalandokról szól:

Az "Elizabeth My Deat" című szám is az albumra került, de egyelőre jó minőségben nem szivárgott ki: 

És itt a "You're The Reason Our Kis Are Ugly" című szám, amit Instagram posztjában külön ki is emelt Wayne. 2012-ben koncertezett a The Flaming Lips, ahol meglepetés fellépő volt Kesha és előadták ezt a közös számukat - ám akkor még nem tudták, hogy mi lesz a Lip$ha sorsa. 


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése