2016. február 28., vasárnap

DR. LUKE ÉDESANYJA IS MEGSZÓLALT

Dr. Luke édesanyja, Laura Gottwald úgy érezte ideje, hogy ő is felszólaljon. A 70 éves anyuka, aki eddig csöndben nézte az eseményeket, hosszú idő elteltével kinyitotta a száját. Laura próbálja védeni a fiát, - most, hogy vesztésre áll -, ám hiába, ugyanis nem árult el túl sok mindent, ami a fia hasznára válhatna. Laura a Daily Mail-nek adott interjút, tegnap este:

"Kesha folyamatosan zsarolja a fiamat. Ezzel a helyzettel fenyegeti a fiamat. Ez mind hazugság!" 
Mondta a producer anyja, majd folytatta: 
"Nem ismerem az állítólagos fenyegetés részleteit, vagy hogy mikor történtek ezek, de Kesha azt mondja, hogy igazat mondd és felakarja bontani a szerződést." 
Dr. Luke tagadta a vádakat, amiket pár nappal ezelőtt ki is írt Twitterre: 
"Nem erőszakoltam meg Keshát. Soha nem is volt vele szexuális kapcsolatom. Hosszú évekig jó barátok voltunk, olyan volt, mint a kishúgom." 
A producer azzal is előállt, hogy van három húga, egy lánya és egy fia, illetve egy feminista anyja, aki rendesen nevelte őt. Luke csak a megerősítésére vár, amivel bizonyíthatja ártatlanságát. Luke édesanyja az interjú zárásként azt is hozzátette:
"Luke édesapja, Janusz Jerzy Gottwald 2010-ben, 66 évesen meghalt. Gimnáziumi éveink alatt ismertük meg egymást. Született egy lányunk, Vezna és egy fiunk, Luke. Boldogságban éltünk, én mindig a jóra neveltem a gyerekeim, Luke sosem csinálna ilyet. Miután meghalt a férjem, egyedül maradtam a két gyerekkel, ami egy idős nőnek nem egy egyszerű feladat."
Janusz Gottwald halála után Laura újra házasodott. Az új férj Lise Forster Gottwald volt és ebben a házasságban is született két gyermek. Aneila és Tatiana. 

Laura bízik benne, hogy a bíróság megerősíti fia ártatlanságát és bűnhődni fog a "hazug" énekesnő. 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése