2016. február 22., hétfő

70 MILLIÓ FORINTOT KAPOTT KESHA

Kesha tárgyalása múlthét pénteken volt, ahonnan - sajnos - sírva távozott, ugyanis a fiatal énekesnő kérvényét a legfelsőbb bíróság visszautasította. Nem tudott elég bizonyítékot felmutatni a popsztár, ezért 90 napot adtak neki, hogy több, megfoghatóbb bizonyítékkal álljon a bíróság elé, május 18-án.

A hír mindenkihez eljutott, a csapból is Kesha neve, illetve a bírósági ügye folyik. Nem csak a rajongók, a híroldalak, hanem a sztárok is Kesháról beszélnek. Rengetegen támogató üzenetekkel és képekkel látták el Twitter, illetve Instagram profiljukat, mint például Lady Gaga, Demi Lovato, Adam Lambert, Ariana Grande, Lily Allen, Lorde és még sokan mások. A mai nap folyamán Taylor Swift is hozzájárult a kampányhoz, nem is akárhogy. A másik fiatal énekesnő 250.000 amerikai dollárral - azaz 70 millió forinttal - támogatja az énekesnőt. Taylor Swiftről tudni kell, hogy az egyik legnagyobb példakép a popszakmában és tiszteletreméltó a segítőkészsége. Több rajongót, előadót kisegített már anyagilag, de lelkileg is. Taylor szóvivője a Rolling Stone magazinnak számolt be arról, hogy Tay ahogy meghallotta mi történt Keshával, egyből a zsebébe nyúlt, hogy támogatni tudja a 28 éves popsztárt. 
"Amikor Taylor meglátta a tárgyalóteremben készült sírós képeket, megszakadt a szíve és egyből eszébe jutott, hogy ő pénzzel fogja támogatni az énekesnőt ezekben a próbáló időkben." - mondta szóvivő 
Majd folytatta a szóvivő: 
"A Sony Music Dr. Luke-ot támogatja, mivel a producer több pénzt fektetett a perbe, mint Kesha. A gyártók szerint a pénz beszél, nem az igazság, ezért Taylor a zsebébe nyúlt, hogy a Tik Tok énekesnője előrébb juthasson." 
Le a kalappal Taylor Swift! 

A hír hamar eljutott Kesha édesanyjához is, ugyanis Swift személyesen értesítette őket. Pebe egyből telefont ragadt és Twitteren osztotta meg a jó hírt a rajongókkal: 

"Taylor Swift nagylelkűen 250.000 $-t adományozott Keshának, ebben a nehéz időben. ELKÉPESZTŐ!!" - @grannywrapper
"Az emberek vagyonát nem aszerint mérik, hogy mijük van, hanem aszerint, hogy kik ők és ők ezzel segítenek. Taylor Swift egy igazán GAZDAG EMBER. Köszönjük." - @grannywrapper
(Mielőtt bárki félreérti, Pebe a GAZDAG EMBERT nem az anyagiakra értette, hanem az emberiségére.)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése