2016. február 25., csütörtök

LADY GAGA A LEGNAGYOBB TÁMOGATÓJA KESHÁNAK!

Lady Gaga egy a sok világsztár közül, aki támogatja Keshát. A világ egyik legnagyobb ikonja nemrég újabb fokra lépett, hogy támogatni tudja barátnőjét, Keshát. Egy korábbi Twitter posztjában már kinyilvánította szeretetét és támogatását az énekesnő felé, viszont most személyesen is megtette ezt. Pár órával ezelőtt Gaga ugyanis közös képet - és videót - osztott meg, melynek a "Free Kesha" címet adta. Szuper édes képekkel lepte meg rajongóit, illetve Kesha rajongóit:


Gaga több helyen is megosztotta ezt a képet, hogy még több emberhez eljusson és felfigyeljenek Keshára, valamint a támogatására, amire jelenleg szüksége van. Facebookon, Twitteren és Instagramon is elég népszerű lett a kép. Ezt még lehet fokozni, ugyanis az énekesnő még a képnél is cukibb videót posztolt Keshával:
Screenshot a videóból.
"Free Kesha, ő mosolyt csal az arcomra" - írta Gaga
A videót itt megnézhetitek:


A képen és videón kívül korábban már egy Twitter üzenettel is hozzájárult Kesha támogatásához:
"A világ minden táján vannak emberek, akik szeretnek téged, Kesha. Őszintén mondhatom, hogy megfélemlített a bátorságot." - @ladygaga
Arról se feledkezzünk el, hogy a 3 nap múlva megrendezésre került Oscar-gálán Lady Gaga fellép majd a "Til It Happens To You" című számával, de előtt egy rövid beszéddel készül, hogy felhívja az emberek figyelmét a nemi erőszak súlyára, illetve, hogy kiemelje jó barátját, Keshát, aki jelenleg ebben a helyzetben van. 

Köszönjük a rengeteg támogatást Gaga! 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése