2016. február 22., hétfő

DR. LUKE BIZONYÍTÉKOKAT SEMMISÍT MEG!


Dr. Luke, a producer a tárgyalás utáni nap észlelete, hogy Twitter profilja tele van árulkodó tweetekkel, amiket régebben osztott meg Keshával kapcsolatban. Számos tweet, kép található, amik segíthetnék Keshát az előrelépésben, bizonyítékként. A producer fogta magát és elkezdte törölni ezeket a tweeteket, amiket bizonyítéknak is nevezhetünk. A legfelháborítóbb az egészben, hogy a bíróság nem tesz semmit. A producer, aki bedrogozta, megerőszakolta, majd szökéskor megverte Keshát épp a bizonyítékokat semmisíti meg és a bíróság nem foglalkozik ezzel. Szemfüles rajongóknak hála viszont sikerült screenshotokat szerezni, amik még talán felérnének bizonyítékként, - bár egy legfelsőbb bíróság nem nagy valószínűséggel fogadna el pár - rajongók által készített - screenshotot. 

Íme néhány kép, amiket mostanra már letörölt Luke: 


"Francba, a művészem nagyon keményen dolgozik!!!!!!!!" - @TheDoctorLuke
A képről annyit kell tudni, hogy Dr. Luke ezt a képet akkor készítette, amikor bedrogozta Keshát. Valójában semmi köze a "kemény munkához". Bedrogozta, megerőszakolta, lefotózta és még közzé is tette a világhálón. Ez a kép csak bajba keverné, ezért letörölte Twitterről. 

A következő ilyen tweet, ami szintén törlésre került: 

"Tanulj meg titkot tartani... Úgy értem, mi legjobb haverok vagyunk! A titkainkat meg kellene tartanunk saját magunknak :) Kesha" - @TheDoctorLuke
Még mindig nincs vége: 

"Kesha... Aggódtam amiatt, hogy mit fognak majd tenni!!!!... Tőlem csak a szokásos elfenekelést kapod, amiért rossz vagy!!!! :-P" - @TheDoctorLuke
A producer mindent Keshával kapcsolatos képét, tweetjét törölte. Megsemmisíti a bizonyítékokat, minden következmény nélkül. Mindezek mellett Dr. Luke és ügyvédje ma ismét alkottak. Az ügyvéddel kitalálták, hogy elterjesztik a hírt, miszerint Kesha szabad, megszabadult Dr. Luke-tól és kiadhatja új albumát. A producer alatt mozog a léc, ezért kitalálták, hogy lecsillapítják a rajongókat, sztárokat, híroldalakat. Úgy gondolják, hogyha elterjed ez a hír, kevesebb rajongó marad, aki küzd Kesháért, a sztárok is befejezik a kampányt és a cikkek is megszűnnek majd. Tehát bíznak benne, hogy elhitetik a kamu ötletüket másokkal és kevesebben maradnak, akik majd harcolnak Kesháért és több eséllyel győzheti le őt az utolsó tárgyaláson, május 18-án. Aljas dolog! Továbbra is megy a harc, továbbra is itt vannak a rajongók, a sztárok, akik harcolnak Kesháért és a #FreeKesha tweetek sem állnak le! 

KAMU HÍR! 


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése