2016. február 24., szerda

DR. LUKE KARRIERJE VESZÉLYBEN, A PRODUCER VESZTÉSRE ÁLL

Kesha tárgyalását múlthét pénteken tartották, ahol visszautasították a kérvényét, amivel felbonthatta volna a szerződését Dr. Luke-al és egy előzetes intézkedést igényelhetett volna, hogy a Sony ne tudja kötelezni őt arra, hogy együtt dolgozzon a producerrel. Sírva távozott a tárgyalásról az énekesnő, amikor a bíró kijelentette, hogy berekeszti az ülést és május 18-án találkoznak legközelebb, addigra gyűjtsön elég bizonyítékot. Pár nappal később kedvencünk egy üzenetet kapott a bíróságtól, amiben az állt, hogy szerezzen orvosi papírt, amivel bizonyítani tudja az erőszakvádját. Dr. Luke előnnyel távozott a tárgyalásról és pár napig azt hitte, hogy minden rendben, egészen idáig. Mostanra már számos világsztár kiállt Kesháért, mint például Lady Gaga, Taylor Swift, Demi Lovato, Adam Lambert vagy épp Adele, aki nemrég a Brit Awards színpadán nyilvánosan mondta ki támogató szavait Kesha iránt. Luke a Twitteren kezdett mentegetőzni, de előtte letörölt minden árulkodó képet és üzenetet, amit Keshával kapcsolatban osztott meg. 

Dina LaPolt az ügyvéd nemrég interjút adott a Billboard magazinnak, amiben Dr. Luke hátrányait kezdte kivesézni: 
"Dr. Luke munkája belassult. Valóban, 2015-ben szerzett egy TOP 10-es dalt, de ez csak a szerencsén múlott. Amióta Kesha beperelte 2014-ben, azóta csak romlik a producer munkája." 
Dina folytatta az elemzést:
"Amíg Dr. Luke a perrel küzd, Max Martin - Kesháék egyik jó barátja - lecsap a producer munkáira. Olyan előadókkal dolgozik együtt ez idő alatt, mint Taylor Swift, The Weeknd, Ariana Grande és Ellie Goulding. Az elmúlt években amúgy sem volt egy nagy csillag, mint producer a popszakmában, mostanra viszont egyre kevésbé mondható igazi producernek. A Maroon 5 "Sugar" című száma volt az utolsó nagy munkája, amit egy népszerű bandával készített, azóta csak a szerencséjén múlik minden. Dr. Luke használhatatlan. Max Martin kap minden munkát." 
Dr. Luke pánikba esett, amikor meghallotta a közönség hangját. A rajongók egyre többen vannak, egyre hangosabbak és most már a világsztárok is csatlakoztak. Mindenki Luke ellen, ami egy váratlan fordulat volt a legtöbbek számára, beleértve a producert is. Elkönyvelte, hogy győztesként tér ki a párbajból, ám a napokban változtak a dolgok. Kétségbeesetten elkezdte menteni magát, bár hiába. 

LaPolt azt is hozzátette: 
"A mostani helyzet alapján kevés az esélye Lukenak a győzelemre. Bárhogy is lesz, mindenét elfogja veszíteni, hogy tisztázni tudja a nevét. Dr. Luke elindult a lejtőn." 
Dina ezzel zárta az interjút:
"Amíg Dr. Luke próbálja legyőzni Keshát, az énekesnő valójában egyre erősebb és több támogatást kap, mint bárki valaha. Ha győztesként tér ki a háborúból, akkora berobbanással tér vissza, hogy az egész világot megmozgatja majd. Mindenhol az ő neve lesz, mindenki róla beszél majd és nála boldogabb ember nem is lesz a Földön. Úgy néz ki Kesha fogja megnyerni a háborút!" 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése