2016. február 19., péntek

KESHA SÍRVA TÁVOZOTT A TÁRGYALÁSRÓL

Kesha könnyekben tört ki a manhattani legfelsőbb bíróságon, amikor a bíró megtagadta a kérvényét, az előzetes intézkedését, amivel felbonthatta volna a szerződését producerével, illetve a Sony Music kiadóval. A Tik Tok énekesnője elárulta, hogy rettentően félt, hogy tovább kell dolgoznia Dr. Lukekal, a producerével, aki 10 évvel ezelőtt megerőszakolta.A producer elintézte, hogy a Sony megtagadja Kesha kérelmét, ennek ellenére mégis ajánlatot tettek a popsztár számára. Tovább dolgozhat a producer nélkül, viszont akkor a Sony semmiképp nem promótálná az énekesnőt. Nem reklámoznák az új dalait, az új albumát. Először nem hangzik rosszul, ám ha belegondol az ember rájön, hogy a Sony a legnevesebb, legismertebb kiadó világszerte. Rajtuk kívül kevés olyan kiadó akad, aki nagyobb reklámot adhatna egy előadónak. Kesha nem fogadta el ezt az ajánlatot, itt viszont az ügyvédje is felszólalt. 
"A Sony nem ezt mondta. Azt mondták, ha sikerül elérnünk azt, hogy Kesha megszabaduljon Lukasztól, akkor tovább dolgozhat a Sony közreműködésével. Átvertek minket." - mondta Mark Geragos
Ezalatt rengeteg rajongó összegyűlt, hogy támogassák az énekesnőt és kint énekeltek, üvöltötték az alábbiakat:
"Free Kesha Now! Free Kesha Now! Free Kesha Now", azaz "Engedjék szabadon Keshát, most!" 
Az egyik rajongó, Lindsay Scarpa ezek után azt mondta az egyik riporternek:
"Egyáltalán nem ezt érdemli. Ez igazságtalan!"

Kesha ma is elmondta, hogy Dr. Luke bedrogozta, a 18. születésnapja után, majd megerőszakolta. Nem vádolták, mert akkor még nem mertek felszólni a producer ellen, úgy gondolták, hogy nagy hatalma van felettük és féltek tőle. Egészen idáig! A 28 éves énekesnő ma megkérte a bíróságot, hogy adjanak neki egy előzetes intézkedést, amivel elérheti, hogy megszabaduljon a Sony Music zsarolásától, amiben arra kényszerítik, hogy dolgozzon tovább a megerőszakolójával. A bíróságnak erre nem volt felhatalmazása, ezért nem tudták teljesíteni Kesha kérését. Azt mondták, hogy dolgozzon együtt más gyártóval, bár fent áll a lehetőség, hogy alig kap reklámot, nem marad meg a neve és még jobban eltűnik a popszakmából. 

A Sony azt mondta, hogy mindent megtesznek azért, hogy Dr. Luke nyerjen, mert ő több pénzt fektetett bele ebbe a perbe, mint Kesha. Ő több pénzt csinál nekik, mint Kesha és itt a pénz beszél. 

A hátsó sorban ült Kesha az édesanyjával, Pebével és barátjával, Braddel. Amikor a bíróság kijelentette, hogy Kesha kérelme elutasítva, az énekesnő azonnal elsírta magát és nem tudták megnyugtatni. Folytak a könnyei, sírt és beszélni sem tudott. Ekkor a bíróság úgy döntött, hogy nem hoz végleges döntést, hamarosan folytatni fogják, mert ennek az ügynek még közel sincs vége.



Az ügyvéd felhívta a figyelmet arra is, hogy 2014-ben az énekesnő 2 hónapot a rehabilitációs központban töltött, mert Dr. Luke bántalmazta őt, fizikailag és lelkileg. A Sonytól egy ügyvéd felszólalt, és azt állította, hogy nincs elegendő bizonyíték. Akkor szólalhat fel legközelebb az énekesnő és bármelyik hozzátartozója, ügyvédje, ha elegendő bizonyítékot szereznek, hogy gyanúsítani tudják Dr. Luke-ot. A kritikus kijelentések után a bíró úgy döntött, hogy berekeszti a tárgyalást. Nem ítélnek el senkit, ám Kesha kevesebb eséllyel távozott a helyszínről. "Biztatásként" a bíró azt ajánlotta Keshának, hogy gyűjtsön még több bizonyítékot, hogy Dr. Luke-ot is vádolni tudják, amíg ezt nem teszi meg, Dr. Luke van fölényben. 

Amikor Kesha távozott a bíróságról, megölelt egy rajongót és csak annyit súgott a fülébe: "Kérlek segítsetek nekem, ez nem fair!", majd távozott. 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése