2016. február 20., szombat

EZEK TÖRTÉNTEK TEGNAP

Kesha tárgyalását sajnos berekesztették. Azt állították, hogy nincs elég bizonyíték, amit feltudnak mutatni Dr. Luke ellen, így elítélni nem tudják, ugyanakkor az énekesnővel szemben sem lenne fair, ha elítélést kapna. A tegnapi végeredmény végül az lett, hogy valójában nincs végeredmény. Időt adtak Keshának, hogy elegendő bizonyítékot gyűjtsön a következő tárgyalásig, melynek időpontja 2016. május 18. Reméljük sikerül még több bizonyítékot szerezni és reméljük Max Martin is felszólal, ugyanis ő is ott volt, amikor Dr. Luke megfenyegette Keshát! Ő már elegendő bizonyíték lenne, egy tanú bármilyen bizonyítékkal felér! Remélhetőleg Pebe rátudja venni, hogy tanúskodjon mellettük és elsimíthassák a dolgot. Egyelőre más reményük nincs. 

A tegnapi nap egy szomorú nap, de a lényeget kiemelnénk: 

A rajongók már kora reggel elkezdték a sztrájkolást és folyamatosan gyülekeztek, nőtt a tömeg, nőtt a hangzavar. 


Nem sokkal később Kesha is megérkezett a tárgyalásra: 




Amíg folyt a tárgyalás, a rajongók keményen sztrájkoltak és énekeltek Kesháért.

Viszont amíg a rajongók sztrájkoltak, Kesha addig a bíróságon édesanyja, Pebe és barátja, Brad mellett sírt, sírt és sírt.


 Pár óra várakozás után Kesha kijött a bíróságról, nem túl boldogan.. Sőt sírt.


Majd pár perccel később jött is a hír, hogy Kesha kérvényét elutasították... A következő tárgyalásig elegendő bizonyítékot kell gyűjtenie, hogy győztesként térhessen ki ebből a háborúból.. Május 18-ig van ideje. A tárgyalás után pár órával a sztárok is összefogtak és Twitteren támogató üzeneteket írtak Keshának. Olyanok, mint például Lady Gaga, Kelly Clarkson, Ariana Grande, Lorde és még sokan mások!
Lady Gaga

Ariana Grande

Lily Allen

Lorde

Kelly Clarkson

Jeffree Star

További képekért kattints ide!



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése