2014. szeptember 1., hétfő

KESHA NEM HOZZA NYILVÁNOSSÁGRA ÚJ DALÁT, AMÍG...

Az énekesnő úgy döntött, hogy addig nem hoz nyilvánosságra semmit az új dalával kapcsolatban, amíg a régi producere, Dr. Luke zaklatja. A producer még mindig nem lépett tovább azon, hogy Kesha kidobta és szerződést bontott vele, azóta is folyton próbál a közelségébe kerülni, minél több dolgot megtudni az énekesnő közelgő albumáról, hogy lerombolhassa annak sikerét. 

Kesha úgy érzi, hogy nincs biztonságban sem ő, sem a munkája, ezért a rajongók szomorúságára de ugyanakkor az énekesnő helyesen cselekedett elhatározta, hogy nem ad ki semmi információt, amíg Dr. Luke a közelében van és a szerződés utolsó lépéseit nem véglegesítik. Fél, hogy olyan információk kerülnek a rosszindulatú producer birtokába, amik akadályozhatják és rombolhatják eddigi munkáját és közelgő albumának sikerét. 

Nem tudni pontosan, hogy mikor véglegesítik a szerződésbontást, de Kesha addig nem szeretné elárulni a dal megjelenésének dátumát, a dal címét, előzetest pedig végképp nem szeretne közzétenni, így a lehető legbiztosabb módon védekeznek a kiszivárgás és Dr. Luke karmai ellen. 


Hát, mi nagyon reménykedünk hogy Dr. Luke hamarosan véglegesen eltávozik a képből és megjelenhet a dal és eléri a megérdemelt sikerét.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése