2014. szeptember 23., kedd

INTERJÚ KESHA ROKONÁVAL

Ismét sikerült elkapnunk pár kérdés erejéig Kesha rokonát, Kecse-Nagy Csanádot. A családtag válaszolt is nekünk pár kérdésre, de ez még nem mindegyik! Hamarosan jövünk a folytatással, addig is itt egy kis bemelegítésnek való. Vár még rátok pár meglepetés, az biztos! Hamarosan!!! Ugye emlékeztek, hogy mi már korábban is készítettünk egy rövidke interjút Csanáddal, amit Facebook oldalunkra töltöttünk fel?! Azt is megtudjátok tekinteni az alábbi linken:  Interjú Csanáddal.




1. Ez lemaradt a régebbi "interjúból", de most feltennénk a kérdést: Tanítottatok Keshának magyar szavakat? (A kacsa, csirkepaprikás, nagy, Szentes és rétes szavakon kívül)

Igen, tanítottunk, a fent említett szavakon kívül sajnos többre nem emlékszek már, de tudom, hogy volt egy pár szó. Nagyon fogékonyak voltak ebben a témában. Sokszor csak maguktól megkérdezték, hogy hogy van ez a szó magyarul, stb..

2. Számítasz rá, hogy újra találkoztok az új turné - és a mellette lévő szabadidejének - keretein belül?

Feltétlen! Bármikor nagyon szívesen fogadjuk őt és a családját! Amire előbb- utóbb biztos sor fog kerülni.

3. Várod már az énekesnő új albumát? Az információk szerint az új dal még idén, az album jövőre jelenik meg.

Sajnos ilyen jellegű dolgokban nem tudok nyilatkozni.

4. Az új albummal kapcsolatban. Van olyan előadó, akivel szerinted érdemes lenne duetteznie?
Ez a kérdés megválaszolásához sajnos nincs elég információm a popkultúrából, viszont a Timber c. száma elég ütős lett, szóval egy Pitbull – Kesha formáció biztos aratna. Emellett, Ariana Grande-val lennének még popikonok. Szerintem nagyon passzolna a stílusuk…

5. Szereted a macskákat? Kesha nagyon, és indított is erről egy csoportot, ahol ő a macskák és a macskaszeretők vezetője. Hallottál erről? Mi a véleményed a macskamániájáról?
Erről a mániájáról hallottam és tapasztaltam is. Mikor sétáltunk Szentes utcáin és az egyik kirakatban macskákról készült képek (hirdetés keretében) voltak kirakva és vagy fél órát ott töltöttünk. Olyan dolgok felmerültek, hogy hazaviszik a macskát. Erre viszont nem került sor, de utána még többször feljött a visszhangja.


6. Biztos láttad Kesha közösségi oldalán, vagy a hírekben, hogy az énekesnő teljesen szivárvánnyá vált, ezzel az új életét szeretné jelképezni. Mit gondolsz az énekesnő hajszíneiről? Neked bejön a minden héten más hajszín?
Sajnos ennyire nem követem számon a popénekes karrierjét, erről nem tudok nyilatkozni, de az biztos, hogy hozza a formáját. Ezt persze úgy értem, hogy Kesha nem tud unalmas lenni! Mindig kitalál valamit… Mikor itt voltak akkor is folyamatosan pörgött és elvetemült ötletei támadtak! De szerintem ez egy határozottan jó dolog! Remélem viszont, hogy a zenestílusa megőrzi ezeket a vad és lázadó stílusokat.

7. Hallottad, hogy Kesha eladta ruháinak nagy részét és az abból összegyűlt összeget az állatvédő menhelyeknek adományozta, pontosabban a kóbor kutyák részére, a Humane Society's közreműködésével? Mit gondolsz erről a cselekedetről?
Nem hallottam, de nagyon büszkék vagyunk rá. Jó hallani, hogy az alma nem esett messze a fájától és a családban maradt az emberségesség és jószívűség! Őszintén.... büszkék vagyunk!

8. Ha ránézel erre a képre, mi jut először eszedbe?

Stílus. Szenvedély. Varázslatosság. Fennség. Ezek a benyomások amik így első ránézésre eszembe jutnak. Valahol a megkomolyodás!

Ha felszeretnétek felfrissíteni a memóriátokat, akkor nézzétek újra a My Crazy Beautiful Life 2. évad 6. részét, amit Magyarországon forgattak Kesháék:


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése