2014. szeptember 6., szombat

DIRTY LOVE

Kesha egyik nap megosztotta kedvenc dalát, Warrior albumáról a közösségi oldalán. Szerintünk senkinek sem mondunk újat, ez a Dirty Love című szám. - Majd rajongóit kérdezte, hogy kinek- melyik dal a kedvence az albumról?

Ezt a dalt élete 2 legfontosabb személyével írta; az anyukájával, Pebével és példaképével, Iggy Poppal. A dalnak kicsit Rock 'N' Roll beütése van, mivel a legendás rocker, szólóénekes valamint a The Stooges együttes frontembere közreműködője volt a dalnak. Kesha határozottan jelentette ki, hogy ez a kedvenc dala az albumról.

Az énekesnő megakarta lepni rajongóit 2013-ban, új év alkalmából, így saját rendezéssel, saját pénzből, saját felszereléssel megrendezte ehhez a dalához a videoklipjét. Akkori producere, Dr. Luke azt mondta, hogy ötletnek sem merülhet fel, hogy kislemez legyen ebből a dalból. Kesha mégis megakarta mutatni rajongóinak, hogy igen is, ez a kedvenc dala, szeretne hozzá egy videoklipet, s innen jött az ötlet: megrendezi saját maga. A végeredményt pedig közzétette 2013. december 31-én, szilveszterkor.

Nézzétek meg újra a videoklipet:


Az élő fellépést, a My Crazy Beautiful Life epizódjából:


Valamint a dalszöveges videónkat:


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése