2014. szeptember 13., szombat

KESHA ISMÉT VELENCE PARTJAIN BICIKLIZETT

Az énekesnő nem rég vette meg új házát Velencében, ami egy vagyonába került, de szüksége volt a környezetváltásra, leginkább amiatt, hogy új életet kezdhessen. A paparazzik azt mondták, hogy a házából látták kijönni, és követték őt a partokig, ahol közelebbről is lencsevégre kaphatták. - Vajon a kemény munka után úgy érezte, hogy egy kicsit pihennie kell? - Reméljük hamarosan informál minket az énekesnő a munkájának végeredményével kapcsolatban. 

Kesha a mostani kiruccanására mezítláb ment, egy laza szerelésben. Szürke "A Kind Of Magic" póló, sárga nadrággal és farmer hátizsákjával. Az énekesnő már kitapasztalta, hogy a környéken hogy olvadhat be a tömegbe és hogy öltözködjön, hogy véletlenül se legyen feltűnő. Kezdve a legelső biciklizésével, a parkban heverészésen át, egészen idáig. A rövid biciklizés után leparkolt a mólón, majd lesétált a partra és zavartalanul pihent a többi ember között.

A pár órás pihenője után az énekesnő visszatért házába, a garázs mellé kiépített stúdiójába látták visszamenni, ami azt jelenti, hogy egyből folytatta a munkát az albumán. 
 

További képekért kattints ide.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése