2014. szeptember 9., kedd

KESHA VÉGLEG SZABAD

Dr. Luke megszűnt létezni, ami azt jelenti, hogy Kesha végleg megszabadult a producer fogságából. A producer juttatta rehabra az énekesnőt, miatta szenvedett éveken keresztül és félt a nyilvánosság elé menni. A rehabilitáció alatt Kesha anyukája, Pebe elindított egy #FuckYouDrLuke trendelést Twitter profilján, amiben a rajongók segítettek neki, hogy észrevegyék: mit tett Dr. Luke. 

Pebe heteken keresztül siratta Keshát, mivel egyik éjjel azzal hívták fel, hogy a lánya közel jár a halálhoz és nem biztos, hogy túléli az éjszakát. Azonnal a rehabilitációs központba sietett Pebe, hogy láthassa lányát, aki a legrosszabb állapotában feküdt a betegágyon. Ezek után elkomolyodtak a dolgok és próbálták eltüntetni a producert Kesha közeléből, hogy véletlenül se árthasson neki. 

A rehab után felbontották a szerződést, amit sajnos csak MOST érvényesítettek. Elérkezett a várva várt nap, amikor is kijelenthetjük: KESHA VÉGLEG SZABAD. 

Kesha szabadsága egyenlő azzal, hogy hamarosan információkat kapunk az új dalával kapcsolatban. - Mivel múltkor közölte, hogy nem szeretne beszélni az új dalról, amíg Dr. Luke zaklatja. 


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése