2014. szeptember 21., vasárnap

PURE LOVE AZ ÚJ KISLEMEZ?

Az a pletyka járja, hogy az énekesnő visszatérő dala októberben érkezik. Ez a dal a "Pure Love" címet kapta. Igen, sajnos már több pletykát is hallottunk, például az augusztus 24-ei dátumos visszatérését, vagy hogy az új albuma Fearless néven jelenik meg. Ezek utólag kiderülve: csak pletykák voltak, de muszáj volt közölnünk veletek, mert van, hogy a pletykák beteljesülnek. 

Az egész folyamatot az új kislemezzel kapcsolatban egy rajongó indította el, aki Velencében él, Kesha házához elég közel, így volt ideje kémkedni egy kicsit a ház körül. A fiú SMS-ben, egy Kesha rajongói oldal tulajdonosának írta le forrásait, amiről még nem tudni, hogy valóban így történt a dolog, vagy csak füllentés az egész. A lényeg, hogy ez csak egy pletyka, még nincs alátámasztása a hírnek. 

A mai nap folyamán, a pletyka mellett azt is megtudtuk, ez egy megerősített információ hogy Wrabel tegnapi Twitter posztjai nem Kesha albumára vonatkoztak, hanem a sajátjára. Tehát, a rajongóknak ez csak egy jó hír, mivel nem kell hosszú hónapokat várni a dalírás, stúdiózás és egyéb munkálatok miatt, ami azt jelenti, hogy rövid időn belül megjelenik az album! 


Ne feledjétek, a Pure Love egy pletyka! Amíg nincs biztos megerősítés, nem szabad komolyan venni ezeket a híreket - de azért jó, ha szem előtt vannak.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése