2014. szeptember 24., szerda

KESHA ÚJRA SZŐKE

A paparazzik lencsevégre kapták az énekesnőt, amit megérkezett Los Angelesbe. A megszokottól eltérően, most egy macskával a kezében vonult végig a paparazzik előtt. Egy elég veszélyes helyzetbe került a macska, mert tudjuk az állatokról, hogy félnek a vakutól, így majdnem kiugrott az énekesnő kezéből. Jelenleg még nem tudni semmit a cicáról, annyi információt közöltek a rajongókkal, hogy a Sebert család legújabb tagja. 

A cica elég ijedtnek tűnt, és bújt az énekesnőhöz, ami jelen esetben teljesen érthető, hisz nem egy paparazzi fotózta őt és gazdáját.

Miután Kesha odaért a kocsihoz, a macskát betette, de ő visszament a rajongóihoz, hogy közös képet készíthessenek és dedikálhasson. Ők voltak az elsők, akiknek megmutatta legújabb hajszínét. Igen, Kesha visszatért eredeti hajszínéhez, a szőkéhez. Nem sokkal később Instagram profilján is megosztott egy képet, aminek az alábbi címet adta:
"Visszatértem a szőkéhez, de a szivárvány örökké a szívemben marad!"

Azt is elárulta a rajongóknak, hogy azért tért vissza az eredeti hajához, mert úgy érezte, hogy ideje megint változtatni kicsit és pihenteti a haját, nem szeretné teljesen tönkretenni. Nyugtatta őket, hogy ez nem jár változással, ugyanúgy szivárvány marad, csak most belül. A hajszínéhez tökéletesen passzol a mostani megjelenése, egy rózsaszín felső, piros gyöngyökkel díszítve és egy piros rövidnadrág. Megtudtuk, hogy pár napot Los Angelesben tölt, utána pedig Kínába repül, mert az október 6-ai fellépése előtt szeretne pár napot ott tölteni és vásárolni. 

További képekért kattints ide.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése