2014. szeptember 7., vasárnap

ELKELTEK KESHA RUHÁI

Az énekesnő 2013 decemberében megnyitotta eBay oldalát, hogy eladhassa ruháit. Kesha az eladott ruháiból megkeresett pénzt jótékony célokra akarta fordítani, ez pedig a legalkalmasabb módja volt, hogy pénzt küldhessen az állatvédő szervezeteknek. Ugye tudjuk, hogy kedvencünk rengeteg állatvédő szervezet mellet kampányolt, többek között az utcára dobott, kóbor kutyákért. Az elmúlt években vagyonának felét a Humane Society's részére utalta, s az általuk vezetett menhelyekre, a kihalás szélén álló fajok fenntartására és még sorolhatnánk.

Kesha azt a jó hírt kapta a napokban, hogy az összes ruhája elkelt. A rajongók csak úgy kapkodták a ruhákat, a magas árak ellenére. Mit értünk magas árak mellett? Kesha egy pólója 400$ volt, ami közel 100.000 Ft. Ezek után sem kell rosszra gondolni, a begyűjtött összeget az énekesnő elküldte a Humane Society's részére, hogy több igényt fektessenek a kóbor kutyákra.

Kesha ezzel a szöveggel köszönte meg a rajongóinak a vásárlást:

"A kóbor kutyák a világ legédesebb állatai, de szükségük van a segítségünkre, a segítségetekre. Köszönöm, hogy megvásároltátok a ruhákat és köszönöm a támogatásotokat!"

Nézzétek meg a rövid, de mégis megható videót:


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése