2014. augusztus 27., szerda

KESHA 380 MILLIÓ FORINTÉRT VETT ÚJ HÁZAT

Kesha egy új házat vett Velencében, amiben még stúdió is van, hogy könnyebben dolgozhasson az új albumán. A ház 1.650.000$-ba került, ami körülbelül 380 millió forint.

A spanyol stílusú ház, 1926-ban épült és azóta rengetegszer átalakították, felújították és megerősítették az építményt. A luxus kégliben 2 étkező, 1 hatalmas nappali, külön reggeliző részleg, dolgozószoba, játékterem, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba és több, mint 1400 m² (négyzetméter) hely van a házban. Egy hatalmas, franciák által készített ajtó van a lakosztályban, ami levezet a kerthez, ahol kandalló, jakuzzi és rengeteg növény található.

Az egyik lakosztály, hálószoba

Az énekesnő kérésére egy külön stúdiót is építtetett a garázs mellé, hogy ne kelljen messzire mennie és bármikor dolgozni tudjon új albumán. 

A külön dolgozószoba
A 27 éves énekesnő az Animal (2010) és Warrior (2012) albuma után valami nagyobb, személyesebb durranásra készül legújabb albumával, nem vesztegetheti az idejét, ezért ahogy tudott folyton a stúdióba járt, producerével Pete Nappival. Sajnos más előadók is használták azt a stúdiót, ezért úgy döntött az énekesnő: legyen egy saját stúdiója.

Az egyik fürdőszoba
A luxusház 2007-ben még csak 350 millió forint körül járt, de azóta felújították és Kesha stúdiót is építtetett, így felemelkedett az ára, közel 30 millió forinttal. 

Az egyik kert, napágyakkal és növényekkel
Matthew Irmas és Mitchell P. Wallis voltak az ingatlanügynökök és Peter Lorimer ügyvéd képviselte Keshát a megvásárlásakor.

A nappali
A másik lakosztály, a kertre nyíló ajtóval
A konyha
A tárolójuk egy kisebb része
A másik kert, a jakuzzi szemszögéből

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése