2014. augusztus 25., hétfő

KESHA HÓDÍTOTT AZ IDEI VMA-N!

Keshát a legjobb együttműködés kategóriában jelölték a 2014-es MTV VMA-n, méghozzá a Timber számmal. Az énekesnő tegnap este hasított a VMA vörös szőnyegén, ismét nagyon eltalált megjelenésével. 

Az Instagram profiljára egy meztelen képet posztolt, miközben készült a díjátadóra. A 27 éves énekesnő megmutatta formás dekoltázsát, de persze nem láthattunk mindent, mivel szivárványos haja segített a takarásban. Mondta az énekesnő: 

"Szerintem nem oké, ha nem teszünk fel egy félig- meddig meztelen képet a VMA-ra készülődéskor." 


Pár órával később Kesha és hozzátartozói is megérkeztek a díjátadóra, ahol szó szerint: hódított. Az énekesnő ezt a fehér, straszkövekkel díszitett ruhát választotta, amit feldobott frissen festett szivárványos hajával, valamint egy nem feltűnő sminkkel. Egy egyszerű, halványabb árnyalatú, bronz színű szemhéjfestéket és műszempillákat és egy halványrózsaszín színű rúzst láthatunk Keshán. A rajongói már számíthattak rá, hogy miben vonul végig Kesha a gálán, mivel rengeteg pillanatképet megosztott Twitter profilján, például a ruhájáról, a színes parókáiról és egyéb érdekességekről.  A kiegészítőket sem hanyagolta kedvencünk. Láthajtuk, hogy megint rengeteg gyűrűt választott, hozzáillő karkötőkkel. 


Az énekesnő nem maradt ott a gála végéig, mivel sietnie kellett a Rising Star fináléjára. Az este folyamán nem derült ki, hogy ki nyerte a Legjobb Együttműködés kategóriát, de a mai napon kihirdetik a győzteseket. 

További képekért kattints ide

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése