2014. augusztus 26., kedd

ÍGY KÉSZÜL KESHA ÚJ ALBUMA

Az énekesnő anyukája, Pebe nem rég posztolt 2 képet a Twitter profiljára, ahol elárulta, hogy épp duett dalt vesznek fel, de azt nem mondta, hogy ki a partner. Készített egy képet, ahol háttal áll egy nő, de nem tudni ki ő?! Arcát nem láttuk, hátulról pedig elég felismerhetetlen a személy. Reméljük hamarosan megtudjuk, hogy ki az illető, addig is, Kesha beszélt egy pár sort az albumáról, anyukájával kapcsolatban is: 


"Mindennap a stúdióban vagyunk. Egész álló nap dolgozunk az albumon, megállás nélkül. A mostani stúdióba is magunkkal hoztunk egy ágyat és itt szoktunk aludni. Anyukám rengeteget segít a dalokban, ő is rettentően fáradt szokott lenni. Újra átéljük azt, amit évekkel ezelőtt, amikor a Your Love Is My Drug vagy a Cannibal dal írásánál segített. Mostanra már 16 dal kész van az albumról. Már nagyon várom, hogy hallhassátok!" 

Az albumról már 2 dalból hallhattunk pár másodperces részleteket és folyamatosan kerülnek fel az újabb és újabb stúdióképek. Reméljük hamarosan egy előzetest is hallunk, vagy magát az egész dalt. Továbbra is annyit tudunk tenni, hogy VÁRUNK. 




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése