2014. augusztus 21., csütörtök

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT MR. PEEPS!

Kesha macskája, Mr. Peeps ma ünnepli a 2. születésnapját! Ennek a cicusnak hosszú egy története van, de megpróbáljuk röviden elmesélni, ha valaki még csak most csatlakozott volna az oldalhoz, esetleg régen sem hallotta. 

Az énekesnő 2 évvel ezelőtt egy sztriptízbárból ment hazafelé, mikor az utcán befékezett elé egy kocsi, a sofőrje a kezébe nyomta a macskát, majd elhajtott. Kesha egyből tudta, hogy mi a dolga: be kell fogadnia. Nem sokkal később meg is osztotta rajongóival, hogy mi történt vele pár órája, lefotozóta és kitette instagram profiljára a cicát. Napokkal később az énekesnő segítséget kért rajongóitól, ezzel a szöveggel: "Segítsetek kiválasztani a macskám nevét!". Ezt egy kép formájában osztotta meg velünk, melyen 4 nevet láthattunk. Ha erre (sem) emlékeznél, ne aggódj, mi felfrissítjük a memóriád! Vladimir Putin, Dave Grohl, Penguin, és Mr. Peep$ neveket láthattuk ezen a papírlapon. Másnap Kesha összeszámolta a szavazatokat, ami eldöntötte, hogy melyik nevet is kapta a cica.

Azóta rengeteg paparazzi képen, interjúban láthattuk, sőt még a My Crazy Beautiful Life epizódjaiban is. Ja, és hát persze... A napokban megjelent a HAIM "My Song 5" dala, ahol Mr. Peeps is szerepet kapott. Igazából ennyi lett volna ez a kis rövid cikk Mr. Peeps-ről, a születésnapja alkalmából.

Mr. Peeps is elérhető Instagramon, valamint Twitteren.

Mi is nagyon BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánunk neki!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése