2014. augusztus 18., hétfő

ÚJ VIDEOKLIP

Most értesültünk arról, hogy Kesha szerepet kapott egy videoklipben. Ez a banda viszont sokak számára ismeretlen lesz, de Kesha rettentően szereti őket. Az idei Coachella Fesztiválra csak azért ment el, hogy ennek az együttesnek a koncertjén bulizhasson. Hogy kik is ők? Olvassatok tovább!

A kép alapján már sejthetni, hogy milyen szerepet kapott Kesha ebben a videoklipben, de erről pár sorral később mesélünk. Nem húzzuk tovább az idegeket, ezért eláruljuk, hogy ez az együttes egy 3 tagból álló lánybanda, ők pedig a HAIM.

A dal már 1 éve megjelent, de a videoklip még csak most fog megjelenni hozzá. Ez a dal a "My Song 5". Egy laza, mégis kellemes hangzású dalról van szó, leginkább pop rock stílusban. A videoklip az előzetes és a lányok Facebook képei alapján egy kibeszélő show-t mutat majd be, és itt láthatjuk majd Keshát is, a macskájával, Mr. Peeps-sel. A videoklipben KEJYSHA néven szerepel majd, valószínűleg a macskájával (Mr. Boots) való szerelemről fog beszélni. Talán egy kapcsolatról nem híres, egyedülálló nőt játszik majd, aki a macskájával/macskáival él? Hahaha, nem sokára meglátjuk!

A videoklip holnap 10:00-kor jelenik meg. Az előzetesben egy nagyon rövid pillanatra lehet látni Keshát, épp ezért kivágtuk azt a jelenetet, amit a fenti képen láthattok is, de íme az előzetes:


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése