2014. augusztus 6., szerda

ELINDULT A KESHA HUNGARY!

Üdvözlünk minden Állatocskát!

Hosszú idő és tanakodás után úgy döntöttünk, hogy a Facebookos oldalunk mellett elindítjuk a saját weboldalunkat, blogunkat. Sokan 2011 óta követnek minket, amikor elindult az egész Kesha Hungary - így tudják páran, hogy nekünk már volt weblapunk, de a társszerkesztőnk sajnos cserbenhagyott minket, ennek következtében: megszűnt a weblap. Ez ugyan nem egy weblap - csak egy blog- , de igyekeztünk megszerkeszteni minél jobbra, szebbre, hogy sokatoknak elnyerje tetszését. Rengeteg munkánk volt benne, mondhatni szívünk lelkünk benne van, hogy átmenetileg egy blogon tudjátok követni a cikkeket, hosszabb bejegyzéseket, ne pedig Facebookon, egy képpel mellékelve.

Amit fontos tudnotok:

Ez a blog csak egy ideiglenes megoldás, amíg össze nem dobjuk a weblapot, saját domain névvel, új külsővel, stb. Ehhez jó lenne, ha találnánk egy tapasztalt weblapszerkesztő személyt, aki szívesen segítene pár apróságot. - Igen, bevalljuk, a Kesha Hungary szerkesztősége közül egyikünknek sem megy tökéletesen a weblapszerkesztés, az alapok és egyéb extra kiegészítő tudás megvan, de egy kezdőlökést megköszönnénk.

A Facebook oldalunk ugyanúgy megmarad és ugyanúgy látni fogjátok rajta a posztokat, képeket. Gondoltunk rá, hogy egy kis csavart viszünk az egészbe, hogy mindkettőnek meglegyen a népszerűsége, rendszeres lájkolók - vagy épp újak - és ne veszítsünk követőket, rajongókat, így mindkettőnek fontos szerepe lesz. 
Itt, az oldalon megjelenített posztokat, bejegyzéseket a Facebookon is követhetitek, hisz ott is megfogjuk oldani, az oldal linkjével kimásolt melléklettel együtt. - Általában a bejegyzéseket fogjuk csak megosztani ilyenkor, nem az egész oldalt. A megosztott posztok mellett a friss fényképeket, fényképalbumokat is ugyanúgy látni fogjátok, sőt, mivel általában több képet osztottunk meg ott, így lehetséges, hogy a fényképeket ott előbb fogjátok látni, mint itt.
Itt, az oldalon is látni fogjátok a fényképeket, fényképalbumokat, sőt a bejegyzések mellé még meg is osztjuk a linkjét, amit megtalálhattok. (Ez valószínűleg a Facebookra feltöltött fényképalbum linkje lesz. Átmenetileg!)


Hát egyenlőre ennyit, reméljük, hogy ugyanúgy követni fogjátok ezt az oldalt, mint a Facebookunkat, valamint a régi weblapunkat. Hamarosan érkeznek az új hírek, új posztok, ITT az oldalon!

Várunk mindenkit, jó nézelődést!


Kesha Hungary szerkesztőség


2 megjegyzés: