2016. március 27., vasárnap

KESHA HORROR-SOROZATBAN KAPOTT SZEREPET

Kesha szerepelni fog a hétfőn, azaz holnap debütáló The Hauting Of... című horror-sorozatban, az LMN csatornán. A sorozatnak ebben a részében hírességek fedik fel paranormális élményeiket, többek között Kesha is. A 28 éves popsztárról tudjuk, hogy a Supernatural (avagy Természetfeletti) című számát egy szellemmel való nemi kontaktus ihlette. Az énekesnő riadtan mesélte, hogy ő lefeküdt egy szellemmel, ezek után tollat ragadt és dalt írt az együttlétükről. A sorozat holnap debütál, de az előzetesből kiderül, hogy Kesha elmeséli ezt a sztorit is, és kiderül, hogy még mik történtek vele.

A holnapi rész tartalmából: 

Az évadnyitó részben Kesha kapott főszerepet, aki elmeséli paranormális élményét. Elmennek Texasba, abba a panzióba, ahol találkozott ezzel a paranormális jelenséggel. Az énekesnő azt mondta, hogy megkínozva, összezavarva érezte magát az események után és a mai napig kísérti ez az egész. Kim Russoval, a pszichés médium felfedi a sokkoló történet miértjét, illetve, hogy miért kísérti a mai napig ez a jelenség az énekesnőt.

Az előzetes:



Íme a teljes epizód, egyelőre csak rosszabb minőségben, mivel Magyarországon a rendes felbontású videó tiltva van. Remélhetőleg hamarosan nálunk is elérhető lesz a jó minőségű videó. 



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése