2016. március 9., szerda

A SONY KIZÁRTA DR. LUKE-OT A JOGI CSATÁBÓL

A The Wrap számolt be a legújabb fejleményekről, miszerint a Sony Music pár napon belül megszünteti a munkakapcsolatot a producerrel, aki ellentmondásos vádakat hozott fel Kesha ellen. A Sony cégétől egy olyan személy számolt be a magazinnak, aki a szerződésekben már jártas, így megtudta erősíteni a hírt:
"Én vagyok ebben a jogi csatában a személy, aki ért ehhez és most arra a döntésre jutottunk, hogy egy évvel megelőzzük a szerződés lejártát, így pár napon belül felbontjuk a munkakapcsolatot a producerrel." 
(A férfi kérte, hogy ne hozzák nyilvánosságra a nevét.)

Kesha támogatói fejfájást okoztak a cégnek, ugyanis olyan befolyásos emberek álltak ki az énekesnő mellett, akik lehúzhatták volna a cég nevét, illetve az anyagiakban is gondot okoztak volna.  
A Sony szóvivője elutasította Dr. Luke nyilatkozatát, tehát kizárták a perből, illetve a szerződését is felbontják pár napon belül. 
"Kesha évekkel ezelőtt aláírta a szerződést, amit Dr. Luke nyújtott be neki a Kemosabe kiadóhoz. Pár héttel ezelőtt a felső bíróság visszautasította Kesha kérvényét, bizonyítékok hiánya miatt, viszont a cégünk most arra a döntésre jutott, hogy nem éri meg nekünk - se neki - ez a kemény harc. A Sony épületében csak erről beszéltek ma az emberek. A legegyszerűbb, ha visszautasítjuk Dr. Luke vádját és felbontjuk a szerződésüket, vele pedig a munkakapcsolatunkat." 
A szóvivő folytatta: 
"Nincs verseny. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy az utcán az emberek azt gondolják, hogy nem támogatjuk az előadóinkat." 
A zárlat pedig:
"Többet nem mondhatok. Dr. Luke szerződését pár napon belül felbontjuk." 

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok, lenne egy kérdésem mert már belezavarodtam: a februári tárgyaláson ugye Kesha a Dr. Luke-kal való szerződését akarta felbontani, a tárgyalás után a sony azt nyilatkozta hogy a K. és Dr. L. közötti szerződést nem tudják megszüntetni. Ha most ők felbontják a szerződésüket Dr. Luke-kal akkor ez azt is jelenti hogy kesha szabad lesz, vagy ennek a kettőjük közti szerződéshez nincs köze? (És a sony ezzel a szerződésbontással csak a saját hátsóját védi, hogy ne legyen közük ehhez a botrányos ügyhöz??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Február 19-én visszautasították Kesha kérvényét, és új időpontot tűztek ki, egy újabb tárgyalásnak. Ám a napokban a Sony megerősítette a hírt, hogy a szerződést felbontják Kesha és Dr. Luke között, illetve megszüntetik a munkakapcsolatot Dr. Luke-al. A Sony valószínűleg csak a hírnevét és a pénzét akarja menteni, ezért engedik szabadon Keshát.

      Törlés