2016. március 22., kedd

KESHA CSAPDÁBA KERÜLT A JOGI CSATÁBAN

A bíróság a mai nap folyamán újabb papírokat hozott nyilvánosságra, amelyekben alátámasztják a hírt, miszerint Kesha dolgozhat Dr. Luke nélkül. Az ügyvédek és a zeneiparban dolgozók a hírek publikálása után azt is hozzátették, hogy féltik az énekesnő karrierjét. Az egyik zeneiparban dolgozó személy is megszólalt, aki szintén kérte, hogy ne hozzák nyilvánosságra a nevét: 
"Több éves tapasztalat után biztosra állíthatom, hogy Kesha karrierje hamar elhalványul a zeneiparból, ha rövid időn belül nem jelentet meg új dalokat. Elvesztette a lendületet, a rutint. Szüksége van időre, hogy belerázódjon a régi életébe, de kérdés, hogy sikerül-e neki új dalokkal előállni az elkövetkezendő hónapokban. Ha nem időben teljesít, megsemmisíti a karrierjét." 
Ezek után Dr. Luke szóvivője is felszólalt, aki megerősítette a tényeket, és alátámasztotta, hogy valóban megszakadt a kapcsolat Kesha és Luke között, de csak részben! A producer szóvivője és a bíróság nyilvánosságra hozta a hivatalos papírt, amelyben feketén- fehéren leírták, hogy Kesha megszabadult Dr. Luke-tól és dolgozhat nélküle, ám van egy csapda is. Az énekesnő szabadon dolgozhat Dr. Luke nélkül, új producerekkel, zenei kiadókkal, de a dalok - vagy épp album - kiadásakor az ördögi producer jóváhagyását kell kérelmezni. Így már nem is hangzik olyan kellemesen ez az egész. A történtek után elég valószínű, hogy Luke nem hagyná jóvá a kérvényt, hogy Kesha publikálhassa új dalait, albumát. A szóvivő pedig csak annyit mondott: 
"A bíróság kijelentette, hogy Kesha dolgozhat Dr. Luke nélkül, illetve azt is, hogy egyelőre nem mutatott olyan bizonyítékot, ami ténylegesen alátámasztaná a vádjait. Az énekesnő vesztegeti az idejét ezzel az üggyel. A jogi csata helyett inkább a stúdióban kellene dolgoznia, hogy időben kiadja új dalait, különben megszűnik a karrierje. Nem harcolnia kellene a producer ellen, hanem dalt publikálni." 
Scott A. Edelman, a Sony képviselője újra megszólalt, de csak azt mondta, amit eddig is: 
"A Sony lehetővé tette, hogy Kesha Dr. Luke nélkül dolgozhasson, új producert találjon és új dalokat adjon ki, de arra nincs felhatalmazásunk, hogy a szerződést is megszüntessük a két ember között." 
Ezek után Pebe, Kesha édesanyja is elmondta az igazságot, ami rávilágította az embereket arra, hogy Kesha helyzete valójában nem is olyan jó, mint amilyennek tűnik. 
"Dr. Luke ellenőrizni fogja Keshát. A lányom dolgozhat más producerekkel és kiadókkal, de jelentkeznie kell Luke-nál, hogy jóváhagyja a kiadásokat. Neki kell jóváhagynia azt, hogy Kesha új dalokat adhasson ki. Övé az utolsó szó." 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése