2016. március 12., szombat

ARIANA GRANDE ISMÉT FELSZÓLALT KESHÁÉRT

Ariana Grande az egyik olyan előadó, - a sok közül-  aki nyilvánosan szólalt fel Kesháért. A fiatal énekesnő is támogatja kedvencünket és nyilvánosan mondta ki támogatását és szólalt fel Dr. Luke ellen. Ariana még azokat a tweeteket is letörölte, amiket Dr. Luke-ról írt ki, 2010-ben. Ekkor még nem tudta, hogy a producer milyen ember is valójában. Egy rajongó szólt Ariananak, hogy ideje letörölni azokat a tweeteket, az énekesnő pedig így is tett. Fogta magát, letörölt minden bejegyzést, ezek után felszólalt a producer ellen és kiállt barátnője, Kesha mellett. A tegnapi nap folyamán újabb interjút adott, amiben főként Kesháról beszélt a fiatal előadó. Hősiesen harcol a barátnőjéért, illetve a nőkért, de ezt el is mondta az interjú során. Őt nem lehet elhalkítani, mindig az első lesz, aki felszólal a nők jogaiért: 
"Szeretem Keshát. Dolgoztam már vele, amikor sokkal fiatalabb voltam. Évek óta barátnők vagyunk. Mindig támogatom őt, függetlenül attól, hogy jelenleg mi folyik itt. Nem sokat tudtam erről az egészről... Soha sem beszélgettünk erről." 
Ariana folytatta:
"Hihetetlen ez a kettős mérce, hogy mi nők, nap mint nap mivel szembesülünk a zeneiparban és a világban. Megdöbbentő. Bár lennék olyan vidám, - és elnézést a kifejezésért, ha ez már átmegy szexistába - de nem hiszem, hogy egy férfi előadó lehetne ilyen helyzetben jelenleg. Sajnálom." 
"Ha felszólalok valami olyanért, amiért szenvedélyesen odavagyok, hajlandó vagyok vállalni érte a terhet, - amiért harcolok, amiben hiszek. Mindig az elsők között leszek, akik felszólalnak majd a nőkért." 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése