2016. március 3., csütörtök

"HA EZ DISNEY MESE LENNE, AKKOR KESHA LENNE SZÖRNYELLA DE FRÁSZ" - VEZNA GOTTWALD


Egy exkluzív interjúban szólalt fel Dr. Luke nővére, a 44 éves Vezna Gottwald, melyet a Daily Mail készített. Vezna erősen védte az öccsét, és ragaszkodik az állításához, miszerint a testvére egy jó ember és soha nem lenne képes szexuálisan bántalmazni bárkit is. A nővér azt is elárulta, hogy nem csak Dr. Luke élete omlott össze a nyilvánosság előtt, hanem az egész családé is. Állításai szerint az énekesnő apró szilánkokra törte az egész család kapcsolatát. Mindezek mellett a hatalmas sztárokra is kitért, akik nyilvánosan fejtették ki támogatásukat Kesha iránt. A 44 éves nő az alábbiakat mondta a Daily Mail-nek:
"Nincs senki, aki felszólalna a testvéremért és ez nagyon szörnyű és fájdalmas mindannyiunk számára. Mi történt, hogy mindenki becsületes és próbálják megtalálni az igazságot? Hihetetlen, hogy bári megrágalmazhatja a másikat, aki mellesleg jó ember és valójában nem is tudnak róla semmit. Annyira nehéz harcolni Keshával." 
Panaszkodott Dr. Luke nővére, de nem sokkal később folytatta: 
"Annyira nehéz harcolni... Lukenak elég nehéz visszavágnia úgy, hogy olyan hatalmas sztárok, mint Adele vagy Taylor Swift nyilvános támogatást nyújtott Keshának. Ez az egész családunkra hatással van, nem csak rá." 
"Ez olyan, mint a Salem boszorkányüldözés, de valójában mind tudjuk, hogy ki is az igazi boszorkány mindezek mögött. Ha ez egy Disney mese lenne, amit a fiam nézne, akkor Kesha lenne benne a gonosz Szörnyella de Frász." 
Ez a Salem boszorkányüldözés, perelés 1692 és 1693 közé tehető, amikor egyes embereket boszorkánysággal vádoltak és emiatt büntetőeljárások, meghallgatások indultak Massachusettsben. 
"Az egyetlen híresség, aki nem Keshát, hanem az öcsémet támogatja az Katy Perry. Ő egy rendes nő. A testvérem a producere és rengeteg jó számot készítettek közösen. Emiatt a bírósági ügy miatt azonban az öcsém karrierje teljesen tönkrement. Visszafordíthatatlan ez a folyamat és a karrierje romokban, míg Kesha világsztároktól kap támogatást." 
Mondta a zaklatott Vezna, aki később személyesebb témákba futott bele: 
"Van egy négy éves gyerekem, Lukenak pedig 2 kis gyermeke van, az egyik három éves a másik négy, mint az én kisfiam. Nekik is ezt kell átélniük. Tönkre megy a családunk emiatt az ügy miatt. Ez szörnyű! Most az egyszer tudom azt mondani, hogy hálás vagyok, hogy meghalt a nagyapánk, mert legalább nem kell ezen végig mennie. Nem kell átélnie ezt az egészet, ami az unokájával történik. Annyira nehéz ezt lezárni, még úgyis, hogy az egész hazugság." 
Az interjú közben Vezna elérzékenyült, amikor  személyes családi témákról kezdett beszélni:
"Olyan voltam neki, mint az édesanyja. Ő a legközelebbi és legkedvesebb személy a szívemben, én ismerem a legjobban, úgyhogy tudom, hogy ezek az állítások nevetségesek. Luke nem tud felszólalni, nem akarta, hogy beszéljek helyette, mert úgy gondolta, hogy túl érzelmes leszek, de hát mégis csak a kisöcsém. Hiszek a bátyámban." 
A Daily Maily rákérdezett, hogy mit gondol a sztárokról, akik támogatják Keshát, Vezna annyit válaszolt: 
"Itt van Taylor Swift... Keshának adta azt a rengeteg pénzt, de ez szégyen. A valódi nők, akik tényleg szenvedtek és keresztül mentek a szexuális bántalmazáson nem kaptak pénzt. A nemi erőszakon átesetteknek kellett volna adományoznia ezt a pénzt, nem Keshának." 
Vezna végezetül a bátyát kezdte dicsérni múltbeli cselekedeteiért: 
"Évekkel ezelőtt egy egyedülálló anyának adott pénzt, akinek nem volt pénze arra, hogy egyetemre menjen a fia. Rengeteg pénzt adományozott a rákos gyerekek számára, illetve kisebb és nagyobb jótékonysági közösségek számára. Taylor pedig egy hazug embernek adományozott ennyi pénzt." 
"A bátyám tényleg jó ember és a karrierje romokban. Az elmúlt években az emberek már nem dolgoztak vele, mert tudtak erről az ügyről. Egy ember sem áll ki az öcsém mellett, hihetetlen. Azon gondolkozom, hogy Katy Perry nyilvánosan miért nem áll ki a barátjáért, Luke-ért? Támogatja, de nem a nyilvánosság előtt." 

1 megjegyzés:

  1. az énekesnő apró szilánkokra törte az egész család kapcsolatát`` Miert? ha igaza lenne Dr. Luke-nak akkor nem lenne baj a csaladba . aztan meg probalta vedeni ezzel a csalad dumaval h jaaj jobb h meghalt meg stb. istenem. utaljuk a martirkodast

    VálaszTörlés