2014. október 31., péntek

LILY ALLEN, MINT DR. LUKE?

Idén is rengeteg ijesztő, érdekes vagy épp nevetséges Halloween jelmezzel találkozhatunk a sztárok világában.


Tegnap este Lily Allen, a fiatal énekesnő épp Kate Hudson Halloween bulijára érkezett, amikor a paparazzik lencsevégre kapták. Először ők sem, majd az olvasók sem értették, hogy mi ez a jelmez? Egy ilyen ócska doktor jelmez? Miért nem adott bele több pénzt, vagy csak választott esetleg egy jobb kosztümöt az énekesnő? Hát most megtudjátok!

Lily Allen is Kesha pártján áll, ezért úgy döntött, hogy idén Halloweenkor megpróbálja megmutatni, hogy ő igenis az énekesnő oldalán áll. Felkapott egy egyszerű sokak szerint ócska doktor jelmezt, meg egy névjegyet is felcsatolt, amin az a felirat állt, hogy: "Dr. Luke, nőgyógyász". Reméljük sokatoknak leesett a poén, amit Lily éreztetni akart ezzel a címkével. A TMZ még azt is megtudta, hogy Miss Allen azért nem dobott össze ennél komolyabb ruhát, mert éreztetni akarta az emberekkel, hogy ennyit ér Dr. Luke. Egy vacak, egyszer használható, ócska ruhát. Mit ne mondjuk; sikerült!

Az énekesnő épp Kate Hudson kastélyába tartott, ebben a zöld doktor ruhában, lila hajával és ebben a lakk szerű, lilás, rózsaszínes cipőben. Lily Allen öltözéke idén tényleg hatalmasat ütött, jó értelemben. Minden tiszteletünk az énekesnő előtt, hogy ilyen ötletes, merész módon bemert vállalni egy ilyet, hogy megmutassa tiszteletét Kesha iránt és leírja 1 megjelenéssel Dr. Luke-ot. Tapsvihar Lily-nek! 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése