2014. október 30., csütörtök

A HÁBORÚ FOLYTATÓDIK

A producer azt állítja, hogy az énekesnő anyukája, Pebe Sebert vezényelte lányát arra, hogy nemi erőszakkal vádolja őt, csak azért, hogy felbonthassák a szerződést. Dr. Luke kedden ismét benyújtott egy pert, majd interjút adott a TMZ-nek, amiben állította, hogy Pebe Sebert, anyuka létére próbálta őt bemocskolni. Ez valójában érthető, mert egy anyukának az a feladata, hogy megvédje a gyerekét, gyerekeit. De nincs alátámasztása Luke szavainak, így nem jelenthető ki biztosra, hogy igaz-e, amit mond. 

A szerződésben az alábbi állítás állt: 
"Pebe Sebert azt akarta, hogy Kesha felbontsa a szerződést, ezért nemi erőszak vádjával vezényelte a lányát ellenem." 
Dr. Luke hozzátette azt is, hogy:
"Nem fogom hagyni, hogy Kesha felbontsa a szerződést. Nem menekül meg előlem, mert ez az egész rágalom. Hamis vádakat mondanak ellenem, ezért nem hagyom magam. A "kampány" folytatódik." 
Az előző per végeredménye  Kesha részéről veszteség lett. Az énekesnő ismét fenyegetés áldozata lett, ezért úgy döntött, hogy magára vállalja az egészet, hogy a családját és édesanyját megmenthesse Dr. Luke karmaitól. A producer ezzel a perrel több, mint 75.000$-t (kb. 18.000.000 Ft-ot) nyert, kártérítésként. Tehát az énekesnő nem kapott közmunkát, vagy rosszabbik esetben börtönbüntetést, helyette, 75.000$-t kellett kiperkálnia az "ördögnek" hogy Keshát idézzük.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése