2014. október 18., szombat

KESHA DALT ÍRT A BÁNTALMAZÓJÁRÓL

A fiatal énekesnő, egyben dalszerző 2012-ben 2 albumnak való dalt is írt, ám ezek közül a többség a "selejtek" közé került, az "ördög" miatt. Hogy ki is- mi is ez az ördög? Olvass tovább és megtudod!

Kesha sajnálkozva kapta a visszajelzést, hogy több hónap munkája, mondhatni a semmibe veszett. Az ördög megtiltotta, hogy ezek a dalok felkerüljenek az albumra. Hatalmas befolyás alatt volt Kesha, hisz az sem lett megengedve neki, hogy a saját YouTube csatornájára, kiadatlan dalok címszó alatt feltöltse a számokat. Azóta természetesen egy jó pár dal kiszivárgott, mint például a "Meet Me In Space", a "Dancing With The Devil" vagy a "Vampire". Ebből is hatalmas botrány kerekedett, mert megtiltották az énekesnőnek, hogy publikája ezeket ugyanakkor az énekesnőnek köze sem volt ehhez. 

Itt jön a fordulópont. A dalok közül sokak kedvencévé vált a "Dancing With The Devil" című szám, ám senki sem tudta a dal mondanivalóját, hátterét. Az énekesnő az elmúlt napokban, az édesanyján keresztül a rajongók tudtára adta, hogy miről is szól ez a dal?! - Egy ördögről. 

Ez az ördög, teljes nevén: DR. LUKE (Luke Gottwald). Az a személy, akiről Kesha ebben a dalban énekel. Az énekesnő úgy érezte, hogy elege van a befolyásból, a rossz életből, a börtöntől, kinyitja a száját. Ennek a legalkalmasabb módszerét ragadta meg Kesha: egy dalt írt a helyzetéről. A producer, mikor elolvasta a dalszöveget és meghallotta a dalt, egyből magára ismert. Tudta, hogy róla van szó, tudta, hogy ő az ördög. Luke azért nem engedte publikálni ezt a dalt, mert félt a megalázástól. Félt attól, hogy a rajongók és az emberek fellázadnak ellene (ám akkor még nem tudta, hogy ez 2 évvel később meg is történik). 


A dalban Kesha olyan dolgokat hoz fel, amikre most már teljesen érthető a magyarázat. Tudjuk a hátterét az egész történetének, a mostani helyzetének, így kétségtelenül kijelenthetjük, hogy értjük a dal mondanivalóját. Íme a lényeg:
"Eladtam a lelkem az ördögnek..."

"Ez már egy visszafordíthatatlan folyamat.."


"Nem tudok menekülni a mocskos múltamtól.."

"Tudom, hogy szeretsz sírni látni..."
"Ez egy dicső háború, amit sosem fogok megnyerni.."
"A tiéd vagyok a végzetekig..."
"Nála van a lelkem.."

"Anya, nem enged el!" 
A dalban ezekkel a sorokkal idézi fel a múltját, a sérelmeit és próbálja megmutatni, hogy milyen ember is ez a Dr. Luke

Technikai okok miatt jelenleg nem tudjuk feltölteni a dal MAGYAR feliratos verzióját, de amint megoldódott a probléma: megtaláljátok az oldalunkon!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése