2014. október 9., csütörtök

2 ÓRÁS MŰSOR A KUTYÁKÉRT

Hilary Swank összeáll a FOX Tv-vel egy különleges adás erejéig. A műsorban felhívják az emberek figyelmét a hontalan, utcára vagy menhelyre került kutyák sorsára. Hilary kampányol a kutyáknak járó tiszteletért.

A kétszeres Oscar-díjas színésznő, az állatok szószólója egy családbarát, kutyákat ünneplő műsort fog adni, hogy az otthon nézők esélyt adjanak, illetve elfogadják a háziállatokat, jelen esetben a kutyákat. Ez a 2 órás adás tele lesz kutyákról szóló videókkal, zenei előadásokkal és a műsor végén díjjal jutalmazzák a világ legaranyosabb kiskutyáját, és gazdáját.

"Én már régóta szószólója vagyok az állatoknak, próbálom felhívni az emberek figyelmét az elfogadásra és első kézből tudom azt mondani, hogy óriási öröm menedéket adni az állatoknak. Mégis, minden évben több, mint 4 millió állatot elalltatnak, mert túlzsúfoltság van a menhelyeken. Annyira szerencse, hogy a Fox csatorna hajlandó 2 órára megszüntetni az adásukat, hogy ezt a fontos ügyet közvetíteni tudjuk egy állat ügyvéd jelenlétével együtt. Ez a kapcsolat megfogja változtatni az utat és több ezer állat hálás lesz, akik keresik az örök otthonukat."
Hilary több hírességet is meghívott a műsorba, kezdve Keshával. Az énekesnő mellett több neves ember is jelen lesz, például Fergie, Scarlett Johansson, Krisen Bell - és még sokan mások. Az énekesnő egyből elfogadta a meghívást, mivel ő is kampányol a kóbor kutyák mellett, több menhelyt a saját költségéből mentett meg, illetve már rengeteg kutyát örökbefogadott családjával. 

A műsor: The Great American Dog-a-Thon
A műsor időpontja: 2014. november 27. (itteni idő szerint 05:00-kor kezdődik)
A műsor a FOX Tv-n lesz megtekinthető (de az adás napján hozunk nektek élőben nézhető linket!)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése