2014. október 14., kedd

10 ÉVIG SZEXUÁLISAN BÁNTALMAZTÁK

A 27 éves énekesnő beperelte a hosszú távú, egyben régi producerét, Dr. Luke-ot. A minap adta az interjút a TMZ-nek, a gonosz mentorral kapcsolatban.

Dr. Luke az igazi nevén Lukasz Gottwald volt felelős Kesha minden mozdulatáért, beleértve a zenéjét is. A producer 2005-ben, amikor Kesha még csak 18 éves volt, lemezszerződést ajánlott neki. Nem kérdés, Kesha élt az ajánlattal. Az elmúlt hetekben erősen küzdött Dr. Luke ellen, de a producer nem hagyta magát, így az énekesnő úgy döntött: bepereli. A napokban Kesha megnyerte a pert, és most árulta el a TMZ-nek, hogy miért is folyamodott idáig.
"10 éven kereszült szexuálisan, fizikalilag, verbálisan és érzelmileg is bántalmazott."
Kesha azt állítja, hogy az egész már akkor elkezdődött, amikor aláírta a szerződést. Luke ismert volt, mert híres sztárokkal dolgozott együtt, például: Katy Perryvel és Britney Spearssel.

A perben azt is állította az énekesnő, hogy Dr. Luke szexuálisan bántalmazta, zaklatta őt.
"Kábítószert és alkolholt használt, hogy ne tudjak védekezni ellene. Bekábítva keltem fel az ágyában. Meztelenül. Azt sem tudtam, hogy hol vagyok és mi történt. Fájt mindenem. Ő miatta kerültem az elvonóra is, az étkezési rendellenességemmel. Mert bántott, sértegetett, elvette az önbizalmam és folyton megsiratott."
Kesha most arra is fényt derített, hogy ő sosem akarta felvenni a 'Die Young' című számát. Sosem akarta, hogy kislemez legyen és azt sem, hogy a rádióban kelljen hallgatni. A producer erőszakolta rá, hogy már pedig ezt fel kell énekelnie. A szörnyű Sandy Hook eset (az iskolai mészárlás esete) után Kesha még jobban elveszett és úgy érezte, hogy az egészért ő felelős, pedig valójában Dr. Lukasz tehetett mindenről.

Az énekesnő a több évnyi fenyegetés, erőszak, bántalmazás és sérelem után elvonóra került, ami miatt a producert hibáztatta. Miután kijött az elvonóról, felbontotta a szerződésüket, ami nem tetszett Lukasznak, ezért nem hagyta élni az énekesnőt, Kesha úgy gondolta itt az ideje még egy fokozatot lépni, ezért beperelte elég nyomós indokokkal.

Egyelőre nem tudni, hogy a producer milyen büntetést kap a per miatt, de napok kérdése és erre is választ kapunk.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése