2014. október 22., szerda

KESHA ELVESZTETTE A PERT

Kesha mindent bevallott. Nem erőszakolta meg Dr. Luke, soha nem fenyegetőzött és nem verte meg őt. Így Dr. Luke a holnapi nap folyamán megfogja nyerni a pert, ami azt jelenti, hogy Keshára hatalmas következmények várnak.

Igen ám, de biztos, hogy Kesha őszintén vállalta magára az egészet? Most megtudjátok! 

Az énekesnő a perben olyanokkal vádolta a producerét, mint a nemi erőszak, a fizikai és érzelmi bántalmazások. Ezeket az ügyvédje és Kesha hozzátartozói alátámasztották, ám Luke megcáfolta. Állította, hogy Kesha csak azért mondja ezeket, hogy megszabadulhasson Dr. Luke fogságából és felbonthassa a szerződésüket. 

Kesha egyik napról a másikra megváltoztatta állításait, az egész pert és érveit ami valójában már itt gyanús és mondhatni, feladta magát. Az énekesnő hétfőn még azt állította, hogy Dr. Luke megerőszakolta, bántalmazta, keddre pedig változott a helyzet és azt mondta:
"Dr. Luke soha nem erőszakolt meg."
A popsztár kijelentése után az ügyvéd is megszólalt, hisz nem hagyhatja, hogy több évnyi sérelmet az énekesnő csak úgy magára vállaljon. Így kezdte mondandóját: 
"Ez is csak egy szánalmas kísérlet arra, hogy hibáztassák őt és végül ő legyen az áldozat." 
Mondta Mark Geragos, majd folytatta:
"Kesha elmondta, hogy mikor a tengerparton sétált, Dr. Luke odament hozzá és megfenyegette, hogy ha nem vállalja magára az egészet, akkor tönkre teszi a családja életét. Ismerje be, hogy kitalálta az egészet és a családja épségben marad." 
Kesha úgy döntött, hogy feladja magát, ezért magára vállalja az egészet, csak a családját ne érje sérelem. 
"Kitaláltam az egészet. Soha sem ért hozzám Dr. Luke." 
Kesha ügyvédje, Mark próbálta menteni a menthetőt, azzal érvelve, hogy ez nem volt fair játék és nem jogos Dr. Luke győzelme. A bíró viszont megtagadta ezt és Keshát nyilvánította bűnösnek.

Mark Geragos kijelentette, hogy Kesha hatalmasat hibázott, hogy magára vállalta ezt, ami azt jelenti, hogy elvesztették a pert, de hivatalosan, lepecsételve és papírra vetve csak HOLNAP hozzák nyilvánosságra az eredményt. A végeredmény mellett az is kiderül, hogy Keshára milyen büntetés vár?!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése