2014. október 16., csütörtök

BRUTÁLIS DOLGOKRÓL TÁLALT KI KESHA ANYUKÁJA

Kesha anyukája, Pebe kinyitotta a száját. A dalszerző anyuka teljes erejével védi a lányát, de ő is egyre súlyosabbnak látja ezt az egészet, ezért úgy gondolta, hogy megzsarolja a producert, és ha nem teljesíti a követelését, akkor ...
 
Kezdte mondandóját az anyuka:
"Ha Dr. Luke nem engedi szabadon a lányom, nem megy bele a szerződés felbontásba, én nyilvánosságra hozom a fenyegető e-maljeit. Ha ezt akarják, én megteszem." 
Az e-mailek között nem csak fenyegetéseket tudna mutatni Pebe, hanem olyan üzeneteket is, ahol Dr. Luke szexuális üzenetekkel fenyegette, zaklatta az énekesnőt. Ezek mind nyilvánosságra kerülnek, ha a producer nem megy bele a szerződés felbontásba, péntek délutánig. 
"Ez a 41 éves férfi szexuálisan és fizikailag is bántalmazta a lányomat." 
Mondta Pebe, majd azt is hozzátette, hogy szeretné, ha Dr. Luke ügyvédje is hozzájárulna ehhez az egészhez, mert ha nem, akkor a bíróság előtt fogja nyilvánosságra hozni az üzeneteket, ahol az ügyvéd is cselekvésképtelen lesz. 

Pebe egy levelet küldött a TMZ-nek, majd a TMZ felkereste, hogy interjút készíthessenek vele. A levélben ez állt: 
"Mi, Én és Kesha barátai, mint például Lady Gaga a következő napokban nyilvánosságra hozzuk az üzeneteket, amikkel fenyegette, zaklatta és bántalmazta a lányomat ez az ember. Már 18 éves korában megerőszakolta, de a bíróság nem vette figyelembe ezt, a szerződés miatt." 
Nem sokkal később, könnyes szemekkel folytatta az anyuka: 
"Luke bedrogozta a lányomat, majd megerőszakolta és utána megverte, amikor szökni próbált. 2 napig egy hotel szobában tartotta őt. Újra felteszem a kérdést: Mindannyian ezt akarjuk? Hogy nyilvánosságra hozzam ezeket az üzeneteket? Ha Luke péntekig nem szakítja meg a szerződést legális módon Keshával, akkor minden igazságról kitálalunk, Kesha barátainak segítségével." 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése