2016. június 4., szombat

KESHA ISMÉT MEZTELEN KÉPPEL VÁGOTT VISSZA UTÁLKOZÓJÁNAK!

Kesha ismét nyaralni ment. Gyönyörű tengerpart, tiszta víz, napsütés, meztelen testek. Mi kellhet még? Á, megvan! Egy újabb beszólás! Igen, igen, az énekesnő megint megragadta az alkalmat és meztelen képekkel szólt be az utálkozóinak, azaz pontosabban most megnevezett egy személyt. Kesha ismét keményen odavágott, és nem kertelt. Nem is húzzuk tovább az időt, olvassátok az üzenetét: 
"Kedves Michael (@jackknife76), látom, hogy nagyon szeretnéd a tudtomra adni, hogy szerinted mennyire csúnya vagyok, na meg egy kurva is. Nos, értem, hogy ez a véleményed, de nem értek egyet. Nem vagyok tökéletes, de én kurvára varázslatos vagyok. Ja, és nem, nem vagyok kurva. Megfélemlíteni valakit, aki nyilvánosan küzdött testsúly problémákkal, elég hitvány. Hála istennek, hogy olyan helyen  vagyok az életemben, ahol úgy érezhetem, hogy fel vagyok hatalmazva arra, hogy foglalkozzak ezekkel a csúnya kommentárokkal, ahelyett, hogy hagynám, hogy elpusztítsanak ezek. Szóval. Bárki nevében, bárhol, ha valaki testkép problémákkal küzd, HAGYJA ABBA. A testem nem a te dolgod. Befejezésül, csókolod meg a tökéletlen, mágikus seggem!" 
Itt a kép is:

Tehát ezzel az üzenettel fakadt ki ismét az énekesnő, mert csúnya kommentárokat kapott egy utálkozójától, amit nem hagyhatott szó nélkül. Tudni kell, hogy Kesha a teste miatt került rehabilitációs központba 2014-ben, mert a gonosz producere sértegette és bántotta emiatt. Az utálkozók pedig ezt kiváló támadási lehetőségnek veszik, ugyanis tudják, hogy ez az énekesnő gyenge pontja. 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése