2016. június 6., hétfő

KESHA KONCERTJÉN SEGÍTETT EGY MELEG PÁR ELJEGYZÉSÉBEN

Kesha hatalmas segítséget nyújtott egy meleg párnak a tegnapi "meleg napok" koncertjén, a Disney's Hollywood Studios rendezvényen. Az énekesnő hatalmas bulival kápráztatta el a meleg rajongóit. Meleg zászlók, meleg táncosok, extra dögös fellépő ruhák és még több meglepetéssel készült az énekesnő, többek között, hogy részese lehessen egy meleg pár eljegyzésében. Kesha a We R Who We R számához ért, amikor megszakította a koncertjét. (Jobb időzítést nem is választhatott volna, ugyanis ezt a dalt a meleg rajongóinak írta). A félbeszakított fellépés során a színpadra hozatta egyik meleg rajongóját, bekötött szemekkel, hogy megtörténjen a nagy esemény. Ezek után a fiú levette a kendőt, majd látta, hogy Kesha mellett áll a színpadon. A popsztár a közönség felé fordult, majd feltette a kérdést: "Készen állsz drágám?" - pillanatokon belül a színpadra lépett Naveed párja is. A fiatal meleg fiú elsírta magát, mert érezte, hogy mi következik. Naveed párja, Negrelli nem is húzta az időt, letérdelt, majd bele is kezdett: 
"Sosem gondoltam volna, hogy valaha is annyira szeretni fogok valakit a világon, mint téged. Azóta, mióta megismertelek, az életem sokkal szebb és jobb lett. Szóval felteszem a kérdést: Hozzám jössz?" 
Naveed annyira meghatódott, hogy a hatalmas sírás közepette kitudta mondani a megnyugtató, boldog IGEN-t! Naveed mellett azonban Kesha is könnyekbe borult, annyira meghatódott, hogy részese lehetett 2 rajongójának eljegyzésében. 

Nem sokkal később Kesha is megszólalt egy Instagram posztban: 
"Ura vagyok a helyzetnek, tegnap este elárasztották az érzelmek a színpadot. Büszke vagyok, hogy Negrelli és Naveed megosztott velem egy hatalmas pillanatot és segíthettem levezényelni egy meglepetést az eljegyzésük alkalmából. A szerelem az élet varázsa, és nincs is ennél fontosabb. Majd elolvadt a szívem, és el is sírtam magam. Gratulálok!" - @iiswhoiis 

Negrelli is megköszönte az egészet Instagram oldalán: 
"Nem tudjuk eléggé megköszönni Keshának, hogy megteremtette ezt a leghihetetlenebb, legcsodálatosabb, leggyönyörűbb pillanatot, amit egész életünkben ápolhatunk. Ez a világot jelenti nekünk! Köszönjük!" - @jnegrelli57

Természetesen videón is megörökítették a megható pillanatot, nézzétek (1:59-től kezdődik az eljegyzés):


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése