2016. június 13., hétfő

KESHA KONCERTJÉN IS BALESET TÖRTÉNT!

Kesha szombat este adott koncertet Pittsburghben az idei Pride-on, ahol hatalmas tömegek gyűltek össze. A We R Who We R énekesnője akkora bulit csapott az utcán, hogy a város minden pontjáról a helyszínre igyekeztek, hogy megnézhessék a melegek egyik nagy ikonját, Keshát. 1 órást koncertet adott a popsztár, de többször is beszédet tartott, hogy mennyire hálás, hogy egy ilyen neves alkalommal énekelhet a rajongói előtt. Sokkal jobban érzi magát a fellépésén, ha tudja, hogy meleg esemény az egész. A szervezők is elmondták, hogy idén volt a legnagyobb hangulat. 
"Az elmúlt években alig töltötték meg a sorokat a nézők, nem, hogy az utcákat. Idén amikor bejelentettük, hogy Kesha lesz a fellépő egyből 6000 jegyet adtunk el és egy folyamatosan csak nőtt. Több utcányi helyet töltöttek be az emberek idén. Többeket is megkérdeztünk és azt mondták, hogy jó választás volt Keshát hívni." 
Kiderült, hogy nem csak a Pride-on bulizók érezték jól magukat, hanem az ittas sofőr is, aki balesetet okozott. A részeg vezető karambolt okozott, miután akkora sebességgel hajtott egy közeli buszmegállóba, hogy magával vitte az egészet. Ami a nagyobb gondot jelenti, hogy a buszmegállóban 2 ember is várakozott, akiket elütött és életveszélyes sérülésekkel kórházba kellett vinni őket. A buszmegállóból pedig próbált a főútra kanyarodni, ahol 2 kocsival is összeütközött. A balesetben 7 ember sérült meg, ezen belül a buszmegállóban várakozók is, akik jelenleg is a kórházban vannak, kritikus sérülésekkel. Kesha koncertje ekkor kezdődött, de a tömegnek fel sem tűnt, hogy baleset volt a közelükben. A szervezők, a mentők és rendőrök pedig próbálták higgadtan kezelni a helyzetet, hogy a bulizók között ne keltsenek pánikot. A hírt a szervezők hozták közzé nemrég.
"A baleset a helyszínen bulizóktól 100 méterre történt, ha az ittas sofőr nem ütközik, akkor a korlátokat áttörve hajtott volna a tömegbe. Körülbelül 18:30-kor történt az egész. A bulizóknak fel sem tűnt, hogy mi történt tőlük pár méterre." 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése