2016. június 13., hétfő

KESHA IS FELSZÓLALT A TRAGÉDIÁKKAL KAPCSOLATBAN!

Kesha is felszólalt az elmúlt napokban történt tragédiákkal kapcsolatban. Az énekesnő teljesen kiakadt, hogy milyen világban élünk és min kell keresztül mennie az emberiség jobb részének. Felfoghatatlan számára, - ugyanúgy, mint mindenki más számára - hogy mennyire elszomorító, szívfájdító és könnyeket ejtő helyzetek alakultak ki.  Instagram profilján nyilvánult meg a popsztár. Először barátnőjét, Christina Grimmie-t emelte ki. A fiatal énekesnőt koncertjén lőtték meg háromszor, ami olyan súlyos sérüléseket okozott rajta, hogy ez okozta halálát. Christina 22 éves volt, énekes, YouTuber sztár és a The Voice tehetségkutató TOP3 helyezettje között ért el hatalmas eredményt. Kesha az alábbiakat írta vele kapcsolatban: 
"Megdöbbent és megrémült vagyok. Na és persze dühös. Hányszor kell nekünk, mint nemzetnek ilyen szörnyű történetet olvasnunk, hogy valaki fogott egy fegyvert és megölt egy másik személyt és nem teszünk ellene semmit. Követelem a fegyverellenőrzést! Ez undorító! Nagyon, nagyon, nagyon sajnálom Christina rajongóit és családját. A szívem veled van. Ő egy gyönyörű lélek volt, akit nem szabad elfelejtenünk!" - @iiswhoiis

Őszinte részvétünk a történtek miatt! Rengeteg kitartást és együttérzést kívánunk Christina családjának, barátainak és rajongóinak! 

Christina halálhíre után egy nappal történt még egy szörnyű eset. Orlandoban egy meleg bárban lövöldözés tört ki, ahol 50 halottat  és 53 súlyosan sérült áldozatot találtak. Miközben zajlik a Pride, és Grimmie gyászolása, újabb embereket ölnek egy meleg szórakozóhelyen. A tragédiára Kesha is felkapta a fejét és ezzel kapcsolatban is megszólalt: 
"Néha nem találunk szavakat a kifejezésre. A szívem a családokkal és az áldozatok szeretteivel van. Ez az egész nagyon szomorú. Nem értem, hogy miért történnek ezek a lövöldözések. Nagyon sajnálom!" - @iiswhoiis.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése