2016. május 24., kedd

KESHA ISMÉT BOB DYLAN DALLAL LÉPETT FEL

Kesha egy nap után ismét Bob Dylan előtt tisztelgett. A vasárnapi Billboard Music Awards színpadán előadta Bob "It Ain't Me, Babe" című dalát, tegnap este pedig a Nashville-ben megrendezték az idei Dylan Fest fesztivált, ahol az énekesnő ismét példaképe előtt tisztelgett és elénekelte az "I Shall Be Released" számát. Ezen a jótékonysági fesztiválon ünnepelték Bob Dylan 75. születésnapját. A koncert 2 napig tart, számos fellépő, adományozó részt vesz az eseményen, de a fesztivál legnagyobb, legnevesebb támogatója Kesha. Elsők között lépett színpadra és mutatta tiszteletét, szeretetét és rajongását a 75 éves dalszerző felé.

Kesha mezítláb, egy csillogó, kék öltönyben lépett a színpadra, ahol ismét gyönyörű, őszinte, lélegzetelállító, megható fellépést adott. A popsztár nem említette meg Dr. Luke-ot az előadása alatt, ám a dal közben érzékelhető volt, hogy miért is ezt a számot választotta. Ismét mondanivalója volt az énekesnőnek, amit szépen ki is fejtett egy gyönyörű dalban. Az énekesnő teltházas koncertet adott, ahol mindenkit talpra állított és megmozgatott. 

A képre kattintva megnézhettek egy 1 perces részletet a fellépésről - hamarosan érkezünk a teljes felvétellel! A kép alatt pedig megtekinthető a teljes videó!


Íme a teljes felvétel:


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése