2016. május 17., kedd

KESHA MÉGSEM LÉP FEL AZ IDEI BILLBOARD MUSIC AWARDSON!


Kesha nem fog fellépni az idei Billboard Music Awardson, annak ellenére, hogy Dick Clark (a Billboard Music Awards főszervezője) múlthét kedden megerősítette a hírt, miszerint az énekesnő hatalmas show-t ad majd az idei díjátadó gálán. Az okait is nyilvánosságra hozták pár órával ezelőtt, a gyártók között pedig azóta is zajlik a harc, hogy megállapodjanak abban, hogy Kesha színpadra léphessen és előadhassa új dalát. 

Az egyik szervező ennyit nyilatkozott a jelenlegi felállással kapcsolatban:
"Kesha elfogadta a meghívást, hogy végre koncertet adhasson, írásbeli jóváhagyást is kapott Dr. Luke kiadójától, a Kemosabe Recordstól." 
"A Kemosabe kiadó visszavonta a jóváhagyást, követően, hogy milyen megnyilvánulással jelentkezett Kesha május 11-én, szerdán. Tekintve, hogy Dr. Luke leleplezésére és megalázására készült a Billboard Music Awards színpadán, visszavontuk a jóváhagyását ennek az egésznek." 

Azóta sajnos nem tudtak megállapodásra jutni a szervezők a Dr. Luke általi kiadóval, hogy Kesha felléphessen az idei díjátadó gálán. Dick Clark azt is elmondta, hogy már régóta ismeri Keshát és hosszútávú kapcsolatot ápolnak, szakmai szempontból. Remélhetőleg Clarknak sikerül meggyőznie a kiadót, hogy ismét engedélyezzék a fellépést és Kesha új dallal térhessen vissza, a gála színpadán ország- világ előtt.

A hírt sajnos a Billboard szervezőknek is közölniük kellett, ám egyelőre nem látnak reményt arra, hogy Kesha végül felléphet az ideig gálán:


Kesha egyelőre nem kíván nyilatkozni az üggyel kapcsolatban, hatalmas pofonként érte ez az egész. 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése