2016. május 11., szerda

KESHA FELLÉP AZ IDEI BILLBOARD MUSIC AWARDSON

Egyes - hivatalos - források azt az információt árulták ma el a TMZ-nek, hogy Kesha is fellép az idei Billboard Music Awardson. A hírcsatorna nemrég tette közzé az újdonságot, amiben megerősített források támasztották alá a hírt. Az alábbiakat mondták Kesha fellépéséről: 

Az énekesnő már készül a fellépésre. Hivatalosan megerősített, hogy ő is ott lesz, illetve fellép az idei díjátadó gálán. Az elsődleges célpont természetesen Dr. Luke, akinek visszaakar vágni ezzel a fellépéssel. Pár nappal ezelőtt adott egy kis ízelítőt, ugyanis a The Humane Society 2016-os gálán fellépett Lady Gaga "Til It Happens To You" című számával, amit az olyan emberekért, állatokért énekelt el, akik túlestek bármilyen bántalmazáson. Az idei Billboard eseményen is megszeretné mutatni, hogy mit tud és mekkora a mondanivalója. Elsőként az ördögi producerének szeretne üzenni ezzel az egésszel. 

A forrás megerősítéseként Kesha is árulkodott a TMZ-nek: 
"A jogi csatám folyamatosan tart, de olyan valamivel szeretnék előállni a Billboard Music Awardson, amivel megmutathatom, hogy milyen ember is Dr. Luke. Tervezem, hogy képeket is mutatok a hatalmas kivetítőkön." 
A díjátadó május 22-én kerül megrendezésre, Las Vegasban, amit az ottani TV is közvetít majd az ABC csatornán. Ez nagyon jól jön Keshának, ugyanis tudja, hogy Dr. Luke is nézni fogja. 
"Merész lépés lesz, mert tudom, hogy Dr. Luke is nézni fogja, de most mindenre fény derül." 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése