2016. május 19., csütörtök

KESHA MÉGIS FELLÉP A BILLBOARD MUSIC AWARDSON!

Jó hírek! Kesha mégis fellép a 2016-os Billboard Music Awardson, május 22-én! A napokban megerősítették a hírt, hogy Kesha is ott van a fellépők között az idei díjátadó gálán, azonban volt egy megnyilvánulása, ami miatt törölték az engedélyt. A hír hatalmas botrányt okozott, a bíróság is foglalkozni kezdett az üggyel, ugyanis többen fellázadtak az amerikai jogrendszer ellen. A Kemosabe kiadó, Dr. Luke vezetésével végül újra elfogadta a felkérést és véglegesítették a megállapodást. Kesha fellép a gálán! 

A végleges nyilatkozatot nyilvánosságra hozta a Buzzfeed egyik szerkesztője, amiben azt írták:
"Kesha fellépése az idei Billboard Music Awardson végig engedélyezve volt, jóhiszeműen. A jóváhagyást csak azért függesztették fel, mert a Kemosabe kiadó - aki engedélyezte a felkérést - megtudta, hogy az énekesnő valójában Dr. Luke-nak is visszaakart vágni a fellépésével, illetve nyilvánosságra hozni pár információt a jogi csatájával kapcsolatban." 
Pár nappal ezelőtt Kesha egyik kedves, közeli ismerőse, Austin tette közzé a hírt, amiben megerősítette, hogy az énekesnő új dallal készül a díjátadó gálára, ez a dal pedig a "Buried Alive". A fellépési engedély visszavonásakor azonban hatalmas vita keletkezett, amiben Kesha is felszólalt, ám Ő új dalt említett meg. A fiatal popsztár egyik nagy példaképének dalát szeretné előadni a Billboard színpadán. Bob Dylan "It Ain't Me Babe" című dalát, tisztelgésként. 

A hatalmas botrány következtében valószínűleg Kesha nem új dallal lép színpadra, hanem egy régi kedvenc dalát adja elő, egyik kedvenc dalszerzőjétől. Mindenesetre, ami jelenleg örömhír, hogy Kesha tényleg fellép az idei díjátadó gálán! 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése