2015. december 30., szerda

SOHASEM AKARTAM VISSZATÉRNI...

Kesha egy újabb interjúban világosított fel mindenkit arról, hogy milyen helyzetben van jelenleg. Ez nem visszatérés, ez nem az új jövő. Pár nappal ezelőtt meglepetés karácsonyi koncertet adott a Yeast Infection bandával, amit együtt alapított 4 másik sráccal, de ő akkor sem, most sem és később sem tervez velük hosszútávra. Nem ezzel a bandával szeretne visszatérni és a pletykák, amit a hírlapok írnak, nem igazak. Ez nem visszatérés, ez egy koncert volt, hogy meglepje a rajongóit. Más módja nem volt, hogy színpadra léphessen, ezért bevállalta ezt a koncertet.

Tegnap a fiatal popsztár megosztott egy fényképet az Instagram profilján, amihez egy hosszabb szöveget írt és próbálta elmagyarázni a követőinek, hogy mi is ez a helyzet. Íme: 


"Imádom Adele-t, de ennek az egésznek semmi köze hozzá vagy bármelyik másik előadóhoz. Soha nem akartam "visszatérni", mert soha sem akartam eltűnni. Így hát ezek az összehasonlítások a Sony módszerei, hogy megpróbáljanak egy pozitív fordulatot belevinni egy rettenetes helyzetbe, amit ők támogatnak." 
Ezzel az énekesnő azt próbálta elmagyarázni, hogy nem akarja, hogy összehasonlítsák a másik fiatal énekesnővel, Adellel. A két szituáció között nincs egyenlőség. Adele pár évvel ezelőtt visszavonult, nem hallottak róla semmit az emberek, majd megcsinálta új albumát és visszatért. Kesha teljesen más helyzetben van, róla folyamatosan hallottak az emberek, koncertezett, színészkedett, az albumon dolgozott, de jött egy fordulat, amikor a karrierje veszélybe került. Fogságban van és nem publikálhatja a számára legfontosabb albumát. Elvették tőle azt, amit szeret. Nem szeretné, hogy összehasonlítsák a két helyzetet, illetve a két énekesnőt sem. Mindezek mellett folyamatosan sürgeti a bíróságot, hogy végeredményt mondjanak a perrel kapcsolatban, de reménytelenül. Kesha mégis reménykedik, próbálkozik, annak ellenére, hogy ő is tudja a tárgyalás hivatalos dátumát, amit az ügyvédje, Mark Geragos erősített meg Twitter profilján. Az utolsó tárgyalást, ahol minden kiderül január végére tolták. Kevesebb, mint egy hónap múlva, január 26-án kiderül, hogy Kesha megkapja-e a szabadságát, megszabadul-e Dr. Luke fogságából, azaz felbonthatják-e a szerződést és kiadhatja-e új albumát. Addig viszont az énekesnőnek is várnia kell, tehetetlenül. 

Kesha a TMZ-nek árulkodott egy tegnapi interjúban: 
"Nem bírom ezt a bizonytalanságot. Folyamatosan sürgetem a bíróságot a benyújtott leveleimmel. Nem tudom már kezelni ezt a helyzetet. Rettenetes." 
Majd folytatta:
"A Sony gondolja úgy, hogy  visszatértem. Azt hiszik, hogy ezzel a visszatéréssel én leszek az új Adele. Nem támogatnak, ezért mondják ezt." 
Az énekesnőt rettentően megsértette a legfrissebb pletyka, miszerint Ő lehet az új Adele, ha visszatér jövőre. Fogalma sincs arról, hogy hogy hasonlíthatják össze a két helyzetet. 
"Ez nem visszatérés. Soha nem is akartam visszatérni, mert sohasem akartam eltávolodni a zenei pályámtól. Egy szörnyű helyzetben vagyok, amiben nem támogat a Sony." 
Végezetül pedig ennyit tett hozzá Kesha: 
"Nem leszek az új Adele.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése