2015. december 23., szerda

KESHA LEHET AZ ÚJ ADELE

A Sony Music Entertainment úgy gondolja, hogy Kesha lesz az új Adele. A TMZ kedden közzétett egy riportot, melyben a Sony Music fővezére azt mondta, hogy a fiatal énekesnő lehet az új Adele. Nem kell félreérteni a vezérigazgatót, kifejtette a hallgatók számára, hogy hogyan is érette ezt:

A 28 éves énekesnő már lezárt egy csatát, ami 2014 októbere óta tartott a producerével, vesztesként. 1 évvel később, - idén októberben - újabb tárgyaláson ment keresztül az énekesnő, amit szintén nem nyert meg, ugyanis a Sony Music vezetősége elutasította a popsztár által benyújtott pert. Ennek a háborúnak ugyanakkor még közel sincs vége, januárban folytatódik. Kesha kérelmét és egyben utolsó tárgyalását ugyanis 2016 januárjára halasztották. 1 hónap múlva kiderül, hogy mi lesz az énekesnő sorsa, karrierje szempontjából. A kérelem még mindig ugyanazt takarja: szeretné felbontani a szerződést és más kiadóval, más producerrel folytatni a zenei pályát, minden gond - és Dr. Luke - nélkül. 

A bíróság újabb dokumentumokat nyújtott be a Sony Music-nak, Kesha karrierjével kapcsolatban, amire reagáltak is: 
"Kesha lehet az új Adele. A 27 éves énekesnő hosszú szünet után ugyanúgy élvezni tudta az újrakezdést, a sikert, amit a karrierjével elért. Egy másik példa, a 34 éves Justin Timberlake, aki szintén visszahúzódott évekre, majd berobbant és hatalmas sikereket ért el visszatérő dalaival, albumával." 
A Sony Music a bírósági papírok szerint azt is közzétette, hogy már több, mint 11 millió dollárt, - ami körülbelül 3.061.740.000 Ft, ebből pedig Kesha keresett meg 3 millió dollárt, ami 835.020.000 Ft körül lehet - fektettek bele Kesha karrierjébe, tárgyalásaiba. 

A Sony Music további dolgokat is elárult: 
"Kesha azt állítja nekünk, hogy nem esett ki a közvélemény szeméből, ugyanis szerepet kapott a Jane The Virgin sorozatban, illetve a JEM and the Holograms című filmben is láthattuk őt. Emellett koncertezett és több díjátadón is sztárvendég, meghívott volt." 
Adele is évekkel később tért vissza, évek elteltével jelent meg visszatérő dala, új albuma. Keshára is ez a sors vár, legalábbis a Sony szerint. Az énekesnőnek 2012-ben jelent meg második stúdióalbuma, mely a Warrior címet kapta. Azóta már 3 év eltelt, közelítünk a 4 évhez, ami már egy visszatéréshez vezethet. 

Egy utolsó hozzászólása volt még a Sonynak a TMZ interjúban: 
"Kesháról lassan 4 éve nem hallanak az emberek. Se új dal, se új album. A karrierjével küzd, hosszú szünete után ő is élvezni tudná a karrierjének sikerét, a visszatérését." 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése