2015. december 25., péntek

KESHA KARÁCSONYI KONCERTJE

Az énekesnő összeállt a Yeast Infection nevű bandával, egy karácsonyi koncertre, Nashvilleben. A koncertre bárki elmehetett, ugyanis ingyenes, karácsonyi koncerttel készültek az ott élők, oda látogatók számára. Kesha a meghívót Instagram profiljára tette ki, melynek felmutatásával bárki beléphetett a helyszínre. 


A koncerten Kesha egy rövid beszédet tartott, amiben elmondta, hogy mennyire hálás az ő rajongóinak, mennyire szereti őket és elmondani nem tudja, hogy mennyire köszöni azt a rengeteg támogatást, segítséget, amit ebben az évben nyújtottak neki. Nem sokkal később Instagram posztjaiban is hálálkodott az énekesnő, ugyanis több olyan képet, videót is kitett, aminek köszönet címet adott. Mielőtt elkezdődött a koncert, Kesha megosztott egy képet, melynek azt a címet adta, hogy "Hello Világ! Mi vagyunk a Yeas Infection!", ami sokak számára elgondolkodtató címként hatott. Ebből el is indultak a pletykák, hogy Kesha megszűnt szólóénekes lenni, bandát alapított. Ez valamilyen szinten igaz, ugyanis egy rövididőre összeállt pár zenésszel, akikkel megalapították ezt a bandát, ám ez nem végleges. Az énekesnő ugyanis csak egy karácsonyi meglepetés koncert miatt csatlakozott a bandához, nem tervez hosszútávra. 


A koncert nem volt túl hosszú, de ennek ellenére roppant érdekes showt adott a banda. Kesha ismert dalait adta elő, de olyan verzióban, amikben még nem hallhattuk őket. Videók is készültek, amikből hallhatjátok is, az új, szokatlan hangzásokat: 

1. Tik Tok - Az énekesnő egy rockosabb, felgyorsított verzióban énekelte el a dalt, igazából torkaszakadtából, hallgassátok: 


2. Cannibal - Az énekesnő a Cannibal című számát is előadta, ám ezt is rockos verzióban:


3. Blow - Ez a dal is egy lassabb, rockos előadásban volt hallható a koncerten:


4. Your Love Is My Drug - Ezt a dalt lassú verzióban adta elő Kesha, amit már korábban hallhattunk, ugyanis pár hónappal ezelőtt a HAIM lánybandával előadták ezt a számot: 


5. Dirty Love - Ez a szokásos, rockos verziós dal, nem változtattak rajta, ám az érdekesség, hogy a videoklipet is ebben a "kocsmában" forgatták: 


6. We R Who We R - Erről sajnos még nem készült videó, ugyanis a lent látható videóban épp, hogy elkezdik a számot, de Kesha még csak beszél az elején: 


Végezetül pedig, az énekesnő feltöltött egy saját videót a Facebook oldalára, amiben hallhatjuk a teljes Blow számot, egy őrült, rockos verzióban, majd beszédet tart, amiben hálálkodik a rajongóinak, és zárásként előadja a Timbert, szintén rockos verzióban:




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése