2015. december 10., csütörtök

AMIT TUDNOD KELL AZ ÚJ ALBUMRÓL..

Az énekesnő még mindig a szabadságáért, illetve új albumának megjelentetéséért küzd. Ennek akadályozója nem más, mint Dr. Luke, a producere és az állás jelenleg változatlan. Kesha fokozatosan rosszabb és rosszabb helyzetekbe kerül, a producer pedig egyre inkább felülkerekedik. A legutóbbi tárgyalás végeredménye a várakozás lett. Várni kell, egészen jövő januárig, míg napvilágot lát a végső döntés. Januárban egy újabb, s egyben az utolsó tárgyalása lesz az énekesnőnek, karrierjével kapcsolatban. Ott dől el, hogy ki nyerte meg ezt a csatát. Kesha, akit megerőszakoltak és a karrierjét lerombolták, vagy Dr. Luke, aki megerőszakolta a popsztárt és letagadja, amit állítanak róla. Kesha ügyvédje úgy gondolja, hogy a jelenlegi állás szerint az énekesnőre egy igen erős év vár, de a meglátása és véleménye szerint szerencsésen fog indulni a 2016-os év a popsztár számára. Hetek kérdése és minden kérdésre fény derül és remélhetőleg új albumával robban be 2016 január, február körül kedvencünk. 

Addig hoztunk pár dolgot, amivel talán oldhatjuk a feszült várakozást: 
1. Kesha a My Crazy Beautiful Life sorozatának 2. évad, utolsó részében meglepte rajongóit 2 dalrészlettel, amik a közelgő albumáról valóak. Hivatalos dalcímek még nincsenek, csak a találgatások mennek. A pletykák szerint az első ilyen dal a "Bitch". Egy rövid, 32 másodperces részletet hallhatunk a dalból: 
A második dal, ami ezt követte, a "Wolf Song" címet kapta, szintén a pletykák szerint.


2. Kesha Instagram profiljára posztolt egy képet, melynek azt a címet adta, hogy "Új dal! Child Of The Moon". Pár héttel később egy újabb, ráadásul hasonló képet osztott meg rajongóival, ami viszont a "Freckles & Fly Aways" címet kapta. Az első biztos, hogy új dal, mivel az énekesnő interjúban, illetve Instagram oldalán is elárulta, hogy az egyik új dala - kislemez - a Child Of The Moon lesz. Annyira szereti azt a dalt, hogy még a dal szimbólumát - egy holdat - magára is tetováltat majd, aztán ezzel együtt jelenhet meg az új dal, majd a videoklip is. Ezt követően újabb képet posztolt, ami egy újabb esélyes dalcím az albumról, Freckles & Fly Aways.
Az első kép: Child Of The Moon. A második kép: Freckles & Fly Aways
3. Csak hogy kapcsolódjon az újabb információ az előző ponthoz, megszakítjuk az időrendi sorrendet. Pár nappal ezelőtt Kesha egy újabb képpel lepte meg a rajongókat, amit szintén egy lehetséges dalcímmel látott el és a "Weave and Jams" címet kapta a kép.
Weave and Jams 
Ehhez pedig a tegnapi nap folyamán egy alátámasztást is kaptunk tőle, mivel kitett egy képet, aminek címe a következő volt: "A Jams című számomat írom ezzel a díszes tollal."
A Child Of The Moon című képről kiderült, hogy egy új dal lesz az albumról, a Weave and Jams dalról pedig azt a hírt kaptuk, hogy Kesha ezen a dalon dolgozik most. Nagy valószínűséggel a Freckles & Fly Aways is egy dalcím az albumról, viszont erről megerősítést egyelőre nem kaptunk.
4. A pletykák szerint "Bitch" and "Wolf Song" címen futó dalok mellett megjelent egy újabb dalrészlet, amiről azt pletykálják, hogy az új albumról szivárgott ki a pár másodperces részlet. Ez a dal a "Night Sky".


5. Kesha már magára is tetováltatta kedvenc dalának szimbólumát. A 2. pontban már írtunk erről, de most láthatjátok is. Pár héttel ezelőtt kedvencünk megmutatta legújabb tetoválását. Maga a tetoválás, szimbólum is sokat elárult, a cím viszont csak alátámasztotta ezt. A tenyerébe tetováltatta a Szaturnusz bolygóképét, az ujjára pedig a Hold szimbólumát. Child Of The Moon. Mikor először beszélt a dalról, megtudtuk, hogy a tetoválás is akkor kerül az énekesnőre, amikor már közeleg a dal megjelenése. A helyzet jelenleg nehéz, ám ettől függetlenül bízunk benne, hogy a dal is hamarosan megjelenik, mivel a tetoválás már megvan. 
A Szaturnusz jelképe Kesha tenyerében
Child Of The Moon című dalának Hold szimbólumát varratta ujjára az énekesnő

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése