2015. december 31., csütörtök

EZEK TÖRTÉNTEK 2015-BEN

Kesha karrierjét próbálja menteni, már tavaly október óta, ennek ellenére az idei év is forgalmas év volt az énekesnő számára. Rengeteg díjátadó, koncert és egyéb szereplések találhatóak Kesha 2015-ös listáján. Nem is húzzuk tovább az időt, mivel pár óra múlva 2016-ot írunk, kezdjük is a visszaemlékezést: 

2015. JANUÁR 

Kesha a 2015-ös évét Brazíliában kezdte, ahol majdnem 1,5 hónapos koncert sorozatot tartott. Több városban élvezhették az énekesnő koncertjét, ugyanis Kesha folyamatosan járta az országot. Két nevesebb fellépése volt januárban, fesztivál keretein belül - a többi kisebb "kocsmai" koncert volt. Az egyik ilyen a Salvador Fesztivál, a másik pedig a Sao Paulo Fesztivál volt. 


2015. FEBRUÁR 

Kesha még mindig Brazíliában tartózkodott ilyenkor. Járta az országot, tengerpartokon pihent, rengeteg brazil ételt kipróbált, sokat vásárolt és kisebb koncerteket tartott bárokban, szórakozóhelyeken. Februárban is volt egy nevesebb koncertje, szintén egy fesztiválon. Ez a Palenta Atlantida Fesztivál volt. Ezzel a koncerttel azonban el is köszönt Brazíliától egy rövid időre, és visszament New Yorkba, mert kezdődött a New York Fashion Week. 
Az énekesnő 11 divatbemutatón vett részt 1 hét alatt, emellett 2 interjút is adott, ami szintén a divatbemutatóval kapcsolatos volt. Számos divattervezővel találkozott, rengeteget beszélgetett velük, megnézte az általuk tervezett, készített ruhákat és lenyűgözték őt ezek a darabok. Emlékezzünk csak vissza, hogy milyen outfiteket választott Kesha erre a hétre: 
A Facebook oldalunkon minden képet megtaláltok külön- külön is!
A divathét alatt újabb hírekkel gyarapodtak Kesha követői, ugyanis két interjút is adott az énekesnő. Az egyiket a Cosmopolitan Magazinnak, a másikat pedig a Yahoo Style hírlapnak. 


2015. MÁRCIUS

Kesha fellépett a 2015-ös 'BEST FEST - Brian Fest' fesztiválon. Ebben a hónapban még felkérték arra is, hogy legyen a Rock Your Shape reklámarca, amit az énekesnő el is vállalt. A legfontosabbat pedig ne felejtsük: ebben a hónapban ünnepelte Kesha a 28. születésnapját! 


2015. ÁPRILIS

Kesha egyetemi koncertekbe kezdett. Mivel külföldön rengeteg egyetemen tartanak ebben a hónapban bulit, vizsgazárások, stb. az egyetem szervezői arra törekednek, hogy valami hatalmas bulit csináljanak a tanulók számára, ezért mindig hívnak egy világsztárt az egyetem bulijára, aki fergeteges koncerttel látja el az ottaniakat. Ebben az évben Keshát hívták. Első ilyen koncertje az Auburn Egyetemen volt. Ebben a hónapban sztárvendégként, illetve fellépőként volt hivatalos a 2015-ös Delete Blood Cancer gálára. A rákos embereken próbálnak segíteni adományokkal, próbálják megállítani a rákosodást ezen az eseményen. Az esemény után pár nappal a HAIM lányok kérték fel Keshát, hogy lépjen fel a koncertjükön. A lánybanda már évek óta jó barátságot ápol kedvencünkkel, szóval kérdés nélkül megjelent a lányok koncertjén és közösen előadták Kesha egyik nagy slágerét, a Your Love Is My Drug-ot. A hónapot egy újabb egyetemi koncerttel zárta Kesha, az UPONN Egyetemen. 

2015. MÁJUS

Keshának a május nem volt valami mozgalmas hónap, egyetlen megmozdulása volt ebben a hónapban. Fellépett Las Vegasban, a Hard Rock Hotelben, a Rehab gálán. 


2015. JÚNIUS

Kesha ebben a hónapban a melegekre szentelte a hangsúlyt. Elfogadták a melegházasságot az Egyesült Államokban, amit nem tudott szó nélkül hagyni Kesha, ezért fogta magát, kiment az egyik főtérre és civil ruhában, minden kellék nélkül egy rövid koncertet adott az ott ünneplők számára. Emellett fellépőként volt hivatalos a 2015-ös LA Pride-ra, ahol úgy megmozgatta a közönséget, nem csak a zenéjével. A beszédjével, a szavaival, amiket a melegeknek, a leszbikusoknak, biszexuálisoknak mondott. Na meg persze az utálkozóknak, akiket melegebb éghajlatra küldött. A meleg eseményeken kívül újabb kampányt készített a Humane Society-vel, ahol tudjuk, hogy elnökként rangoskodik. 
2015. JÚLIUS 

Kesha ebben a hónapban is megpihent kicsit és hasonló hónapja volt, mint a májusi. Egyetlen egy fellépése volt, szintén egy Hard Rock Hotel, Rehab gála fellépés. Ez azonban most a melegekért szólt! 

2015. AUGUSZTUS

Kesha nyár végén filmszerepet kapott. Elkezdték a forgatni a Jem and the Holograms mozis verzióját, amiben az énekesnő is szerepet kapott, egy főellenség szerepet. Pár nappal később pedig kaptuk a hírt, hogy Kesha unokatestvére, Kalan megházasodik. 


2015. SZEPTEMBER

Kesha mozgalmas hónapot kezdett így ősszel. Fellépett az Eagles Of The Death Metal bandával, majd civilként, fellépés nélkül élvezte a Riot Fesztivál koncertjeit. Sorozat szerepet kapott a Jane The Virgin 2. évadában, ahol egy gonosz szomszédot kellett eljátszania. Az egyik nagy példa képe, Alice Cooper megkérte, hogy koncertezzenek együtt, amit Kesha kérdés nélkül elfogadott. Legjobb barátja, Vittorio megházasodott, ami már önmagában is említésre méltó, de Kesha adta őket össze, így hát kérdés nélkül közzé kell tenni ezt az eseményt is. Az Oceana gálán is sztárvendég volt az énekesnő, ahol a vízi állatok védelméért énekeltek és gyűjtöttek adományokat számos másik előadóval. A hónap legszomorúbb híre, aminek azóta sincs végeredménye, a mai napig... Kesha elvesztheti a karrierjét. Szeptemberben kapta a hírt a bíróságtól, hogy megtagadták az általa benyújtott pert, elvesztett rengeteg mindent, Dr. Luke pedig fölényeskedik. 


  2015. OKTÓBER

Kesha újabb sorozatszerepet kapott, méghozzá a Super Into sorozatba kérték fel, mint állatvédő. A világ tudja, hogy Kesha mennyire szereti az állatokat, védi őket, kampányol értük és folyamatosan adományozni szokott mindenféle állatvédő szervezetnek. Hawaii-on forgatták ezt a részt. Ebben a hónapban megjelent a másik sorozatszereplése, a Jane The Virgin 2. évadának, 2. része, melyben Kesha szerepelt. A sorozat mellett a Jem and the Holograms filmnek is premierje volt ebben a hónapban, tehát pörgős hónap volt az énekesnő számára. Zárásul pedig megjelent a 2015-ös PETA díjátadó gálán, ahol szintén elnökként tündökölt kedvencünk. 
2015. NOVEMBER

Kesha ebben a hónapban két gyönyörű megjelenéssel robbant be. Az egyik a FOX TV által rendezett gála, a kutyákért. A másik pedig a Rhonda's Kiss gála, az El Rey Színházban, ahol fellépőként volt hivatalos. 2015. DECEMBER

Kesha utolsó megjelenései a hónapban... Nem volt túl sok, mert közeleg az utolsó tárgyalása, ami rengeteg feszültséget és tehetetlenséget hozott az énekesnő életébe. Decemberben megjelent a LAX repülőtéren, Los Angelesben, de nem akárhogy: Kalocsai mintás magyar ruhában! Valamint meglepetés koncertet adott Nashvilleben, karácsonykor egy új bandával, a Yeast Infectionnel! BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁN A KESHA HUNGARY!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése