2015. december 14., hétfő

JANUÁR 26.

Hónapok óta mennek a találgatások, hogy ki is lehet az a @KeshaTODAY profil Twitteren?! Egyre többen követik, első kézből értesíti a rajongókat a legfrissebb hírekről, illetve olyan képeket tesz közzé, amiket maga Kesha, a hivatalos profiljain is csak pár nappal később publikál. A profil követői között ott van Kesha, illetve az énekesnő hozzátartozói is. A pletykák azt mondják, hogy maga Kesha vezeti a profilt, álcaként. Azt is hallottuk már, hogy Kesha családtagjai, barátai közül lehet valaki. Ami talán kicsit irreális, de már ez is belefolyt a pletyka kategóriába: Kesha ezzel a profillal közelíti meg a visszatérését, mivel saját, hivatalos csatornáit nem használhatja, információadás szempontjából. Egyre több a kérdőjel, ami egyre több konfliktust és pletykát indít, így remélhetőleg hamarosan felfedi magát a titkos személy. A sok "furcsaság" mellett nagyon küzd az énekesnő szabadságáért és mindennap megosztja a petíciót, csak úgy, mint Kesha édesanyja, Pebe. Itt újabb gyanakvások merültek fel, amikre szintén nincs biztos válasz. Ami egyre jobban és jobban fokozza ezt az egészet: 

A titkos személy, azaz @KeshaTODAY újabb posztot tett közzé a Twitteren, ami felpezsdítette a rajongók vérét:

"Milyen király lenne, ha publikálnánk Kesha új számát január 26-án, a sztrájkolás napján, New Yorkban? http://www.thepetitionsite.com/646/007/918/freekesha-tell-sony-not-to-force-her-to-work-with-her-alleged-abuser/ #FreeKesha" - @KeshaTODAY
Erre egy rajongó azt reagálta:
"Machine Gun Love! Stúdió verzióban akarom a Machine Gun Love című számát! Biztos vagyok benne, hogy rajta lesz az új albumon! #FreeKesha" - @antoniolovesKS 
@KeshaTODAY pedig csak annyit írt:
"Nem hallatlan demó számokat... ÚJ zenét! De csak egy gondolat." - @KeshaTODAY 
Ki lehet ez a profil? Tényleg Kesha? Tényleg álca az egész? Vagy csak egy barát, családtag, kolléga, aki így próbálja meg a rajongók tudtára adni az új híreket? Januárban - talán előbb - kiderül! Addig viszont gyűlnek a kérdések, pletykák és nem tudni, hogy valójában ki vezeti ezt a profilt?! A rajongói oldalt már többen is, ahogy mi is kizártuk a lehetséges opciók közül. Hogy miért?

  • Olyan személyes információkat közölt az oldal, amit egy rajongói oldal sem tudott, csak Pebe, illetve a KeshaTODAY. 
  • Olyan privát, selfiek kerültek elő, amiket Kesha sem osztott meg, vagy ha mégis, csak pár nappal később. 
  • Kesha, illetve Kesha családtagjai, bandatagjai is követik ezt a profilt. 
  • Pebe többször is hasonló posztot osztott meg, mint ez a profil, illetve rengeteg RT-t nyomott a rejtélyes profil tweetjeire. 
  • A rajongók is csak azt pletykálják, hogy "valamilyen Keshás ember" lehet a profil mögött. 

Januárban mindent megtudunk! Addig is, ne felejtsétek el aláírni a petíciót: 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése