2014. december 1., hétfő

KESHA AZ AIDS ELLEN

A források azt mondják, hogy az énekesnő idén is készül valamire az AIDS világnapjával kapcsolatban. A korábbi években kampányvideókat, reklámfilmeket forgattak, valamint több koncertet is adott és számos gála sztárvendégeként volt hivatalos, de azt nem tudni, hogy idén mire készül. Amíg nem tudjuk, hogy pontosan mi is az énekesnő terve, hozunk egy pár sort egy korábbi megmozdulásáról: 

Kesha tavaly, az AIDS elleni küzdelem világnapján megjelent az "amfAR" gálán, mint sztárvendég. A Mumbaiban rendezett jótékonysági esemény rendezői, illetve házigazdája, Sharon Stone tavaly is úgy döntött, hogy az énekesnőt hívják meg, hogy képviselje az eseményt. Sharon még 2010-ben felfigyelt fel az énekesnő kampányaira. Tetszett neki, hogy mennyire előre helyezi a melegeket és jogaikat , így hát úgy döntött, hogy meghívja az énekesnőt a 2010-es amfAR eseményre. 3 évvel később azaz tavaly ismét Kesha volt az est fénypontja, szó szerint. 


Az énekesnő tudta, hogy kell érkezni egy ilyen eseményre, így kiválasztotta a legalkalmasabb sminket. Kihívóra sikeredett, de a gálával tökéletesen összhangban volt, mivel majdnem mindegyik transzvesztita ilyen sminket használ a szórakozóhelyekre, eseményekre, vagy épp a valóéletbe. A vörös szőnyeges bevonulás után a melegek ikonja, Kesha színpadra lépett. Egy rövid koncertet adott az ott összegyűlteknek, és az eseményről befolyt összegeket az AIDS elleni kutatásoknak adományozták. 

További képeket itt találsz. 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése