2014. december 5., péntek

PEBE ÚJABB PERT INDÍTOTT

Az énekesnő anyukája, Pebe Sebert még mindig eljárásokat indít Dr. Luke ellen. A legelső eljárást a "háború" legelején indította, azzal az indokkal, hogy a producer megerőszakolta a lányát. Az újabb eljárást azért indította, mert a gonosz producer fenyegetőzni kezdett a bírósági ügyek után, ami hatalmas stresszt sújtott az anyukára. Elárulta a TMZ-nek, hogy a lelkivilága, valamint az egészsége is folyamatosan romlik, mert nem bírja nézni, ahogy a lányát bántalmazzák (jelen esetben szavakkal és vádakkal, nem fizikálisan). A legszomorúbb dolog, amit egy anyukának végig kell néznie, úgy, hogy nem tehet ellene semmit. 

Dr. Luke továbbra is tagadja a vádakat és küzd az énekesnő - és családja - ellen. Nem engedi, hogy Kesha ilyen könnyen megszabaduljon tőle. Újabb és újabb fenyegetésekkel állt elő, amikkel a Sebert családot sújtotta, de ezt a bíróságon nem ismerte be. Luke már nem tud mással érvelni, csak amivel eddig is:
"Ez az egész rágalom. Csak azért csinálják, hogy felbonthassuk a lemezszerződést." 
Az 58 éves Pebe az alábbiakat mondta a TMZ-nek: 
"Luke azzal dicsekedett, hogy leitatja a lányokat az első randin, aztán jól seggbe b*ssza őket." 
Pebe dühösen folytatta mondanivalóját: 
"Régen drogokkal, és néha rendes gyógyszerekkel foglalkozott, amiket az előadó művészeknek írt fel. Ekkor ő még csak egy gitáros volt a Saturday Night Live TV műsorban. Innen kapta meg a 'Dr.' nevet." 
Az anyatigris azt állította közösségi oldalán, hogy a producer többször is bedrogozta a lányát és magára hagyta egy hotel szobában, vagy épp a semmi közepén. Ekkor jött elő a PTSD. A PTSD tejes nevén "Poszttraumatikus stressz szindróma", ami annyit jelent, hogy egy trauma után történő mechanizmus és emiatt könnyen veszthet el emlékeket vagy képtelen visszaemlékezni bármire is.  
"Emiatt sokszor hisztis lett, eljutott egy olyan pontra, ahol már csak ezeken a szereken élt." 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése